fudzi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam mam nową a4 w okolicy, widze że temacik troche wystygł ale jestem ciekaw czy spikujecie się dalej??
wicio150 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam mam nową a4 w okolicy, widze że temacik troche wystygł ale jestem ciekaw czy spikujecie się dalej?? B6 71 kuni ? Zapraszamy na spota o 19 w poniedzialek
Gość fudi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 W Newbie ma wpisane 1.9 TDi 130 km więc pewnie AVF albo AWX
wicio150 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 W Newbie ma wpisane 1.9 TDi 130 km więc pewnie AVF albo AWX Dobrze miec kogos oczytanego na forum
Gość fudi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sie wie Wiciu, dobrze jest też znać kogoś kto ma VAG-a
milanistaac Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 fajnie :> urwalem dzisiaj zderzak pod Tesco ;( niech jeszcze wyzsze krawezniki robia ciule ale nareperowane juz heh dobrze ze mi jakis koles powiedzial bo ja nie widzialem jak sie urwal tak to bym po nim przejechal ;( wersja " ale urwał"
Gość fudi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Trzeba nie dojeżdżać do końca albo wolno wycofywać, musiałeś słyszeć jak się zahaczasz albo czuć Miałeś być na spocie przedwczoraj.. Klubowe ramki zobowiązują ! :>
wicio150 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 fajnie :> urwalem dzisiaj zderzak pod Tesco ;( niech jeszcze wyzsze krawezniki robia ciule ale nareperowane juz heh dobrze ze mi jakis koles powiedzial bo ja nie widzialem jak sie urwal tak to bym po nim przejechal ;( wersja " ale urwał" No wlasnie byly by dwie audice 1.8t i by sie je na kresce ustawilo W poniedzialek musisz byc A tak to za kare zderzak zgubiles :gwizdanie:
?agi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Posiadanie Audi juz samo w sobie zobowiazuje hehe nie moge sie doczekac na weza od turbiny juz dzis )
Ciepły Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 fajnie :> urwalem dzisiaj zderzak pod Tesco ;( niech jeszcze wyzsze krawezniki robia ciule ale nareperowane juz heh dobrze ze mi jakis koles powiedzial bo ja nie widzialem jak sie urwal tak to bym po nim przejechal ;( wersja " ale urwał" Za głośno muzy słuchasz dlatego nie słyszałeś jak Ci zderzak po ziemi szurabura hehe
czeski Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 ale kurde ja miałem to samo dojechałem nic nie szurało a jak chciałem wycofać bardzo POWOLI to właśnie było "ale urwał" i tylko na śrubach został już 3 razy
wicio150 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 No 1.8t mnie wzielo takze waz zrobiony zobaczymy w poniedzialek jak wypadnie na tle reszty
fudzi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Sorki Panowie jestem nowy i nie wiedziałem że posty na jedynce są najstarsze. Miło że parking jest otwarty na nowych jak ja. Macie na forum może jakiś room z tematami z okolicy, nie chce bałaganić na niewłaściwy temat, szukam godnego polecenia mechanika który zajmie się moją Audiką w sposób szczególny. Za pomoc wielka dziękówka.
?agi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 A co chcesz robic ?? Bo moze mam takiego ) Z prawdeziwego zdarzenia ??napisz na gg do mnie [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 19:42_________________________________________________fudzi a tak wogole to zapraszamy w poniedzialek za shella 19 po 19 i nie jeden raz jak chcesz obramowki klubowe na rejestracje to pisz do fudiego
Gość fudi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 No, może pojadę do jarka znów po dostawę, na razie wszystkie poszły na styk, teraz może bym wziął z 5 kompletów :> Trzeba namówić więcej osób żeby wpadały to się sprzedadzą te ramki :> Pjona dla Ciepłego, widziałem Twoje auto na parkingu pod Tesco, pjona dla Grześka też za pogaduche :>
?agi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Robcie tak jak ja robie zatrzymoje A4 i gadam zobaczymy :)co z tego bedzie
Ciepły Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Fudzi Jak przedstawiciel Chrzanowskich spotów serdecznie zapraszam Cie w poniedziałek na parking za shellem przy ul. K. Wyszyńskiego ... Jeżeli chodzi o mechanika mam jednego który naprawia i dba o moje auto polecam i ręczę za niego Jeżeli chcesz namiary podam Ci na spocie ew. tutaj. Pisać możesz tutaj to wątek okolicy więc wal śmiało (jak to się mówi)
Marttin Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 ja dopiero sie zjawie na spocie za 2 tygodnie ;(
Rekomendowane odpowiedzi