Rob1st Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jutro mam siłkę, co wy teraz spoty we wtorki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jutro mam siłkę, co wy teraz spoty we wtorki??? wiesz, Niedziela to czas dla rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jutro mam siłkę, co wy teraz spoty we wtorki??? Na masę możesz podnieść Cubera , na rzeźbę Sławe :polew: Kiedy jakieś rozpierdalanie szaf na śląsku ? :kox: :kox: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kiedy jakieś rozpierdalanie szaf na śląsku ? :kox: :kox: :decayed Chrzanów to nie śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kiedy jakieś rozpierdalanie szaf na śląsku ? :kox: :kox: :decayed Chrzanów to nie śląsk nie ważne , przydałoby się cokolwiek rozpierd.... pozdrów swoją księżniczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 w morde ale ruch w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No szkoda bo ja też dziś mam siłke i troche załatwień Z miłą chęcią wybrał bym się do Krakowa A tak na marginesie Rob to te II urodziny są w Zatorze Zatorze tam gdzie pamiętne szafy leciały a ktoś mi wczoraj powiedział że jakiś Śląski Zator :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 mnie też ktoś wprowadzil w błąd coś mi się wydaje, że KCH się tam pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Moze i ja rusze dupe na grilla wieczorem,jak nie bede mial zjazdu na uczelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ja niestety weekendy mam zazwyczaj zajęte i takie wypady musze planować dużo wcześniej ale jak powiedział Rob grupa KCH na pewno się zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 witam no i ja też już jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Moze i ja rusze dupe na grilla wieczorem,jak nie bede mial zjazdu na uczelni to Ty się jeszcze uczysz :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Moze i ja rusze dupe na grilla wieczorem,jak nie bede mial zjazdu na uczelni to Ty się jeszcze uczysz :doh1: No człowiek sie uczy cale zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ma ktoś w Chrzanowie VAG-a oprócz murzyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ciepły miał kupować, ale nic się nie chwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Robciu nauka to podstawa Vaga mam ale pod coma wiedz jak coś robię to pcham stacjonarke do garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Robciu nauka to podstawa życie to najlepsza szkoła :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 siema Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 siema Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Siemka siemka siemka siemka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi