kaska1382 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 chyba temat podupada :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 No raczej kicha jak nie wiem Za to na spotach jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 miałem tygodzień zarąb nie było czasu wchodzić na internet co organizujemy moze weźnie sie aparacik i pojedizemy gdzieś foty porobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ja byłabym jak najbardziej za jednak chyba pogoda na to nie pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Nie wiem czy ja jutro dam rade bo mam jutro szkole :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Szkołe no daj spokój szkoła nie ucieknie dopiero początek semestru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Szkołe no daj spokój szkoła nie ucieknie dopiero początek semestru Tylko do 12 mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Szkołe no daj spokój szkoła nie ucieknie dopiero początek semestru Tylko do 12 mam Ja już po inauguracji Witku, przywitali nas już na Uniwersytecie, a nie na Akademii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A ja czekam na dyplom mają rozdawać w połowie października jak odbiore indeks to wam pokaże jak nabazgrane babce z dziekanatu podobno zajeło sporo czasu zanim znalazła czy wszystko mam zdane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A gdzie ty chodzisz do szkoly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A gdzie ty chodzisz do szkoly? Witku to wiesz gdzie się te lektoraty odbywają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A gdzie ty chodzisz do szkoly? Witku to wiesz gdzie się te lektoraty odbywają? Napisalem ci na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dzisiaj chyba tylko podziemny cholera a taki ładny był tamten tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ja jestem bez autka wiec mnie nie bedzie ale milego spocika zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ja jestem bez autka wiec mnie nie bedzie ale milego spocika zycze Dziekujemy No dzis podziemie :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 17:34_________________________________________________NIe bedzie i mnie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 mam nadzieje ze mimo braku takiego towarzystwa spocik byl ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To był w ogóle ktoś dziś? Bo mnie też nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 hmmm jak widac wszystko upada hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Byłem ja Kamil i Ciepły pogadaliśmy chwilę i rozjachaliśmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi