Ciepły Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wiem a czemu pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wiciu wez jutro vaga jak bedziesz jechal na spota i podjedz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Widze że ktoś zainwestował w AUDI QUATTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Widze że ktoś zainwestował w AUDI QUATTRO Nie da sie ukryc Ale niech sie wlasciciel pochwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzięki za spota Łagi przyjemny masz ten wózek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 dzieki za vaga wiciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 dzieki za vaga wiciu Luz... Teraz chyba nie bedzie ci duzo razy potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 hmmm nie bedzie wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertus16v Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 dzięki za spota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Wicio czy program z http://www.ross-tech.com/vcds/download/current.html obsłuży mój kabelek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Wicio czy program z http://www.ross-tech.com/vcds/download/current.html obsłuży mój kabelek? Nie musi byc hex can czyli np. taki http://allegro.pl/vag-can-hex-obd2-interfejs-szybka-dostawa-i1284017529.html [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 23:17_________________________________________________Mi z tamtym kablem vcds nie smigal i dlatego kupilem nowy kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ale bym się wkopał z kupnem tuby ori do bagażnika okazało się że mam tubę tylko była nie podpięta może poprzedni właściciel nie lubiał basu w każdym razie działa super. Problem w tym że mam chorusa radio a tam nie ma możliwośći podpięcia zmieniarki ale testuje teraz transmiter przez radio jak bedzie ok to kupie bo kosztuje 35 zł taki wypasiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 okazało się że mam tubę tylko była nie podpięta Szkoda ze jak tak nie mialem Podobno trasmitery nie sa rewelacyjne z tego co czytalem ale zobaczymy u ciebie jak podlaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Więc co do transmitera to jeżeli chodzi o dzwięk to napewno o 100% lepszy niż z kasety i jak nie wtrąca się jakaś stacja to praktycznie jak CD idzie problem jest kiedy stacja radiowa nachodzi to troche szumi ale myśle że jak znajde jakąś częstotliwość dobrą to będzie ok. W sumie koszt do jakości to bardzo się opłaca zresztą posłuchacie na spocie jak chodzi ja jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jak dostałeś się do subwoofera w bagażniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jak dostałeś się do subwoofera w bagażniku ? [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 20:13_________________________________________________A no tak że jest troche rozkręcania. Znalazłem na klubie jak to zrobić. Ale ja nie rozbierałem do końca rozkręciłem podłogę ta tylną listwe i zaczepy na siatkę i odgiołem bok i włożyłem ręke i okazało się że wtyczka wisi obok podpiołem i BUM BUM z bagażnika popłyneło. Nie jest to jakiś duży bass ale fajnie brzmi. Jak chcesz to pomoge ci rozkręcić całkiem bok mam w firmie dużo kluczy tak że nie ma problemu. A ty masz tube w bagażniku ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja mam własną zabudowę ale z miłą chęcią sprawdzę Im więcej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 450kg w bagazniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi