Ciepły Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Może robią takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Może robią takie coś Jak masz komplet dokumentow to powinienes miec pin a kolega co tu pisal to widze ze siedzi w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Moge zapytać ale chyba nie programuje pilotów do centralnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasken Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 jeśli są oryginalne piloty to idzie zaprogramować vagiem. W moim przypadku do tych scyzoryków dostałem nowy układ sterowania centralnym zamkiem i sie bede dzis podpinal tak zeby dzialalo wszystko jak powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ja podpinałem centralke niedawno nową nic trudnego tylko modół komfortu nie wiem gdzie jest i nie moge szybek podpiąć ale tak to śmiga wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ale ja nie muszę zmieniac całej centralki bo działa potrzebuje kogoś kumatego co zaprogramuje mi pilota i doda do centralki Iduś przedzwoń proszę do tego kumpla i zapytaj bo byłem tam dziś i nie znalazłem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ok zapytam Ale ja nie muszę zmieniac całej centralki bo działa potrzebuje kogoś kumatego co zaprogramuje mi pilota i doda do centralki Iduś przedzwoń proszę do tego kumpla i zapytaj bo byłem tam dziś i nie znalazłem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasken Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 IDUAL mógłbyś zerknąć na ten mój post: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172532.msg1995043#msg1995043 . Został mi tylko taki jeden drobny (mam nadzieję że drobny) szczegół by osiągnąć wymagany efekt. Z góry serdecznie dziękuje ja podpinałem centralke niedawno nową nic trudnego tylko modół komfortu nie wiem gdzie jest i nie moge szybek podpiąć ale tak to śmiga wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 tak jak ci naspisali sterowanie alarmem jest z masy i trzeba by podłączyć się do alarmu z nowej centralki widocznie w zamku masz czójnik który uzbraja alarm a jak zamukasz z polota no nie przekręca się zamek i dlatego nie uzbraja alarmu trzeba ciągnąc mase do alarmu IDUAL mógłbyś zerknąć na ten mój post: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172532.msg1995043#msg1995043 . Został mi tylko taki jeden drobny (mam nadzieję że drobny) szczegół by osiągnąć wymagany efekt. Z góry serdecznie dziękuje ja podpinałem centralke niedawno nową nic trudnego tylko modół komfortu nie wiem gdzie jest i nie moge szybek podpiąć ale tak to śmiga wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasken Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 W poniedziałek będe próbował dzięki za pomoc. Jak uda mi się zrobić to się pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Kurde ale ślisko Gdzie jest jakis duzy parking najlepiej bez latarni? Bo u nas nie bardzo jest gdzie sie ślizgać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Można pod szpitalem w chrzanowie albo jak sie jedzie na chechło też jest fajny parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Można pod szpitalem w chrzanowie albo jak sie jedzie na chechło też jest fajny parking Trzeba kiedys jechac w jakis poniedzialek Wlasnie gdzie sie spotykamy w Poniedzialek bo aura raczej nie sprzyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertus16v Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 hejka kto będzie dzisiaj na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak ktos sie wybiera to ja moge przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja będe. O 18 na podziemnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja będe. O 18 na podziemnym No to ja tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Rownież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Co tam panowie nie macie czasu pisać. Pewnie cały czas się ślizgacie . Cholera w poniedziałek musze jechać do Lublina mam nadzieje że wróce do 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi