Ciepły Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Moi drodzy ... Przez miesiąc nie będzie mnie na spotach i w ogóle w KCH więc przekazuję moderatora Wiciowi chyba nie macie nic przeciwko i chyba ty Wiciu nie masz nic przeciwko ogarnij wszystko jak należy na GG prześle Ci numer telefonu do Jara i Seby żeby byli na bieżąco gdyby spot był odwołany czy coś ... Wyjeżdżam w piątek i szkoda mi tylko że spota nie było w poniedziałek bo będę tęsknił ;([br]Dopisany: 16 Luty 2011, 18:49_________________________________________________PS. będę na forum w wolnej chwili więc kontakt będziemy mieć
wicio150 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Dobrze przyjmuje ta funkcje i dziekuje Bedziemy tesknic Dzis 1 kill w tym roku Jeep Cherokee 4.0 185 koni
Ciepły Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja chyba wpadnę :gwizdanie: Mała zmiana planów
Gość fudi Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witajcie, nie ma ktoś jakiejś zbędnej sprężyny tylnej do ADP? Mam pękniętą z lewej strony.. Parking na uczelni dał mi w dupe
Ciepły Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Ojjj to kiepsko napisz w dziale kupie że potrzebujesz za flaszkę springa na pewno ktoś ma
Gość fudi Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Ojjj to kiepsko napisz w dziale kupie że potrzebujesz za flaszkę springa na pewno ktoś ma Już napisane, czekam na jakieś wiadomości :> A Ty planujesz zmienić furę? Z tego co się zorientowałem to planujesz coś mocniejszego
Ciepły Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Mam takie zamieszanie ostatnio w życiu że nie wiem za co się złapać Także żadnych konkretów na razie :gwizdanie:
Gość fudi Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 No to oby Ci wszystko na swoje miejsce wróciło! A co tam u reszty klubowiczów z Chrzanowa?
Ciepły Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Fudi nie podoba mi się twoje województwo
Gość fudi Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Obecnie 90% czasu przebywam w Katowicach i tam mnie można spotkać więc 'przekwalifikowałem się', co nie zmienia faktu że blachy mam dalej KCH i promuje ramki klubowe z Chrzanowa! :> Będę w piątek przyszły w Chrzanowie. Ten poniedziałek na spoty wybitnie mi nie leży więc nie przyjeżdżam a wiem że spoty w weekend są mało skuteczne bo każdy ma swoje plany. Ale jakby się ktoś w piątek chciał spotkać to będę i chętnie wpadnę
IDUAL Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja nie wiem czy bede powinienem sie wyrobić ale na 100% potwierdze jutro do południa.
Tedi35 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 I jak tam ? :gwizdanie: U mnie źle bo mnie cos chyba bierze jakies grypsko. Źle sie czuje i niestety dzisiaj odpadam.Sorki.
Rekomendowane odpowiedzi