Gość fudi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Ja już teraz 3 tydzień II semestru skończyłem :> Wszystko pozaliczane w 1 terminie A jak u was w Chrzanowie frekwencja na spotach? Dużo osób przybywa? :>
Ciepły Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Frekwencja stała aczkolwiek coś się rusza :gwizdanie:
Ciepły Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Ktoś pisał że się wybierze na spota w poniedziałek
Gość fudi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No to na plus, teraz ciepło się robi to powinno więcej osób przyjeżdżać :> Mi pękła sprężyna z tyłu z lewej strony od parkingu pod UE, Witek wiesz o czym mówię I przy wymianie się okazało że amortyzator się wylał i dodatkowe koszty Jak sobie radzisz bez mojej pomocy na imprezach Ciepły?
Ciepły Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Powiem Ci przyjacielu że jest kiepsko ;( Jak wyruszyłem wczoraj o 18 w tany wróciłem teraz :gwizdanie:
Gość fudi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Powiem Ci przyjacielu że jest kiepsko ;( Jak wyruszyłem wczoraj o 18 w tany wróciłem teraz :gwizdanie: No, mi tam to w sumie nie przeszkadzało, jakby taksówkarz był lepiej płatny to bym się zastanowił nad zawodem
Ciepły Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 eee ... jak się lubi jeździć to fucha jak znalazł
wicio150 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Kamil do mnie dzwonil, ze przyjedzie. Takze jak sie nic nie pozmienia to dzis troche nas bedzie
Ciepły Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 I bardzo dobrze bo pogoda coraz piękniejsza [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 12:56_________________________________________________Witold weź proszę aparat na spota, fotki swojego wózka chce porobić
IDUAL Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ja nie wiem czy się wyrobie jak co to zadzwonie albo wpadne na chwilke.
Gość fudi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Witold weź proszę aparat na spota, fotki swojego wózka chce porobić Sprzedajesz?
Rekomendowane odpowiedzi