GILI Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Świetny wynik jak na wolnossaka. Gdyby miał gaz znikła by już pewnie połowa. Teraz to już takich nie robią jak to nie, TDIki (1,9) nawet jeszcze bonusy mają ale umówmy się o tdika trzeba dbać, wtryski turbo, system podciśnień itp itd a tu wsiadasz i jedziesz Nie prawda,nie dbam o T4 2,5tdi 340tyś. i 14KM bonusu. Pod koniec listopada jadę hamować MK2 87' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Kurde, coraz bardziej mi się ta Twoja B2 podoba poczekaj na moją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Kurde, coraz bardziej mi się ta Twoja B2 podoba poczekaj na moją A Ty też masz B2? Nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 już ma moja ma tak wyglądać za niedługo albo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Skubany się nie pochwalił jeszcze? Sedan czy coupe? I jak rozumiem w quattro? Mnie się po głowie pląta jeszcze jeden pomysł ale to za wcześnie żeby coś pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 czarna gorna czesc zderzakow wyglada zdecydownie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 No czarny wygląda zdecydowanie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 tak na razie wygląda środek i ostatnie zdjęcie DZ w komorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 tak na razie wygląda środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 tak na razie wygląda środek za***ista kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 trochę przerobiłem kierownice od raggamana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucabianco Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Patrze inspiracja Wagenwerksem i zlotami na Wörthersee. Ja bym sobie z chęcią 90 audi 4000 quattro kupił, ale póki co za mały pieniądz zarabiam na taki projekt. Powodzenia życze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Patrze inspiracja Wagenwerksem i zlotami na Wörthersee. Ja bym sobie z chęcią 90 audi 4000 quattro kupił, ale póki co za mały pieniądz zarabiam na taki projekt. Powodzenia życze! http://allegro.pl/audi-sport-quattro-hb-tabaco-monte-carlo-1-18-i1365406862.html tu masz taniej [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 09:56_________________________________________________cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 quattrówa się składa a ja kupiłem sobie jeszcze coupetę :-) 82r. , blacharka rewelacja, parę pierdólek trzeba poprawić, parę części dokupić tak wygląda ( felgi vt ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Fajna, ja też na taką choruję ale w Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 no nie zła ta druga b2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dorwać Takie coś http://allegro.pl/audi-100-coupe-s-1973-i1374807316.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dorwać Takie coś http://allegro.pl/audi-100-coupe-s-1973-i1374807316.html niemiecki mustang jeszcze jakby kopało tylną osią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi