Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Przedstawiam moją Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No i nowe skromne mody :)

- Alu ramki na zegary oraz oryginalny termometr w liczniku:

bc6bd03380396e38med.jpg

- zmieniłem srebrnego Pioneer'ka na czarnego z czerwonym poświetleniem:

015c6239322b4a49med.jpg

Sorki za jakość fotek, robione telefonem.

Opublikowano

Eee termometr ledwo dotarł i widzę że już założony :wink4:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Eee termometr ledwo dotarł i widzę że już założony :wink4:

no ja w gorącej wodzie kąpany :)[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 13:31_________________________________________________No i moja niunia doczekała się nowych lampek, dzielone Depo soczewki, fotki w pierwszym poście.

Opublikowano

Ładnie ją odmładzasz, tak dalej :good:

Opublikowano

no i jest efekt, auto od razu młodsze :good:

Opublikowano
  • Autor

no i jest efekt, auto od razu młodsze :good:

Pablo wkońcu dużo tu twojego udziału :) za co dziękuję. Przekonałeś mnie do tych lampek. W sumie jak zobaczyłem je na twoim aucie to wiedziałem że muszę mieć takie same.

Opublikowano

Zmień jeszcze przynajmniej grill na polift :good:

Opublikowano
  • Autor

A pomyśle o tym. Narazie się spłukalem i muszę trochę się finansowo pozbierać.

Opublikowano

jakie koszty tych lampek?? gdzie kupiłeś są to dzielone ?? nie zespolone>> bo też zamierzam zmienić (latem zająć się napatoszył i pozrywał mi uchwyty w lampie :( tylko niechce mi się ciąć błotników do zespolonych... no chyba że się trafią ori valeo...

jak świecą?? montaż prosty?? czy coś przerabiałeś?? bo widzę że ori miałeś z halogenami boscha tak jak ja :hi: ogólnie Mody na + :)

Opublikowano
  • Autor

jakie koszty tych lampek?? gdzie kupiłeś są to dzielone ?? nie zespolone>> bo też zamierzam zmienić (latem zająć się napatoszył i pozrywał mi uchwyty w lampie :( tylko niechce mi się ciąć błotników do zespolonych... no chyba że się trafią ori valeo...

jak świecą?? montaż prosty?? czy coś przerabiałeś?? bo widzę że ori miałeś z halogenami boscha tak jak ja :hi: ogólnie Mody na + :)

Koszty to 580zl z kosztami wysylki, kupione na allegro. Lampy i kierunki to Depo, sa dzielone. Montaż bajecznie prosty, przy zmianie z bosch nie trzeba nic zmieniać po podłączeniu odrazu wszystko świeci. Ja u siebie tylko z okrągłej wtyczki wypiąłem pin nr 3 żeby wewnątrz auta przycisk od przewmgielnych nie świecił non stop. Świecą ładnie.

Opublikowano

Zmień jeszcze przynajmniej grill na polift :good:

a kto ta zmiane zauwazy ???xD

szczerze ja tam gdybym u kogoś w poście nie widział starego i nowego leżącego obok siebie to bym roznicy nie wyczail ;) z tym jedynym wiecej zeberkiem w przedlifcie ;p

a radio tez takie chcialem kupic ale Concert to Concert tyle ze wiecej zabawy zeby miec mp3 ale zmieniarki DMC juz sa A w nocy i fajnie pewnie wyglada Pionek ale w dzien to tak ingerencje widac. Ta deska srodkowa w audi malo rozwojowa jak juz to tylko w ori isc np RNS lub Navi ehhh <marzyciel>;)

ramki z aledrogo ? czy gdzies masz inne zrodlo i za ile ? jesli to nie tajemnica wal na pw

daj wiecej fot lamp ;) bo fajnie spasowane kierunki widze masz. Sam tez chce takie dac a nie zespolone bo przy sprzedazy lampy bym wyjal ;p ale nie zespolone jak narazie widzialem maja zawsze zle spasowane kierunki ;/

Opublikowano
  • Autor

Alu ramki na zegary pasują idealnie z tego sklepu: http://www.dido.win.pl/[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 15:45_________________________________________________W pierwszym poście dodałem więcej zdjęć nowych lampek :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Alu ramki na zegary pasują idealnie z tego sklepu: http://www.dido.win.pl/[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 15:45_________________________________________________W pierwszym poście dodałem więcej zdjęć nowych lampek :naughty:

elo ziomek cos male te foty :confused4: dawaj miniaturki bo tak to trzeba przewijac temat dluzej a i tak malo widac :cool1: moze na maila mi zapodaj i z kata jakies porob :naughty: wiem wiem mecze dupe ale coz uparty jestem :decayed: a do lutego mam na zamysl czy zespolone dzielone.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

No i drodzy Klubowicze doszedł nowy mod i chyba ostatni w mojej niuni :naughty: oceńcie sami.

Ostatnie dwie fotki w pierwszym poście :kox:

Opublikowano

Pięknie, ten wzór dla mnie jeden z najładniejszych... :tongue4:

ostatni mod powiadasz... ja też tak mówiłem a co chwilę coś nowego się dokłada :kox:

Opublikowano

Pięknie, ten wzór dla mnie jeden z najładniejszych... :tongue4:

ostatni mod powiadasz... ja też tak mówiłem a co chwilę coś nowego się dokłada :kox:

Dla mnie najładniejszy wzór w 16" :good:

Ostatni mod powiadasz :mysli:, ja też tak wiele razy mówiłem :polew::decayed:

Opublikowano
  • Autor

w sumie teraz muszę pilnie sprzedać swoje poprzednie alu słoneczka bo się spłukałem.

Ale powiem ci, że te nowe kółka w całości wyniosły mnie 700 zł + założenie opon na felgi i wyważenie 70 zł.

600 zł felgi :shocked: - perełki na allegro, miałem obawy ale pojechałem po nie 110 km i odebrałem osobiście i okazały się zupełnie proste i jak nowe a opony od dobrego kolegi za symboliczne 100 zł wszystkie Michelin 6 mm bieżnika :) no fart z tymi kołami ogromny :>

Opublikowano

Jak Ci się trafiły za takie pieniądze i te oponki to dobry wybór :wink4:

Normalnie to najlepiej kupić 17" bo masz wygląd i dobry komfort :)

Opublikowano
  • Autor

17" na moja dziurawą mieścinę były by już za duże :confused4:

na tych 16" już jest dużo twardziej niż na 15" które miałem, drogi mamy jak ser szwajcarski :wallbash:.

Opublikowano

17" na moja dziurawą mieścinę były by już za duże :confused4:

na tych 16" już jest dużo twardziej niż na 15" które miałem, drogi mamy jak ser szwajcarski :wallbash:.

Eee tam opowiadasz, czekaj podjadę do Ciebie na 19" i przetestuje Twoje drogi :decayed: