Vinsent Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Witam, Jak w temacie zapaliły mi się kontrolki od ABS-u i ESP dodatkowo komputer sygnalizuje, że jest jakaś lipa z hamulcami. Po podpięciu do kompa wykazało kilka błędów po usunięciu został jeden, którego nie da się wywalić. Elektronik rozkłada ręce, bo czujniki są sprawne i wszystko niby ok, ale wygląda to, jakby komputer nie miał połączenia z ABS-em. Jakieś pomyśłunki co to może być?? Z góry dzięki za pomoc
wladca_pierscieni Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 podiec do chlopakow na spota to na 100% ci pomoga
Vinsent Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 Tego właśnie nie wiem, ale tak jak pisał poprzednik podjadę na spota we wtorek może chłopaki coś poradzą, a jak nie to zostanie mi do wyboru DIGITRONIK w Katowicach lub ASO. W sumie wolałbym opcje nr. 1 bo ASO pewnie wymieni milion części i policzy jak za nową bryke Witam ponownie Problem rozwiązany po podpięciu pod VAG-a okazało się że padł czujnik ABS-u po wymianie wszystko śmiga jak talala
Rekomendowane odpowiedzi