Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] V-TECH Jastrzebie - prosze o opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przymierzam sie do wirusa na mojej furze:) najblizej z znanych mi ze slyszenia firm mam v tech w jastrzebiu , byl ktos >? prosilbym o rzetelna opinie , z gory dziekuje

Opublikowano

:szukaj: jest temat "dobrzy chiptunerzy"

ogolnie odradzaja v-tech ja mam v-techa w szczecinie a jade do Gdanska do Tune Up wiec to o czyms swiadczy.

Opublikowano

no wlasnie spotkalem sie z roznymi opiniami, ale czy ktos konkretnie byl w jastrzebiu i czy jest zadowolony >? ewentualnie gdzie w regionie slaska moge podjechac zeby zaladowac dobrego wira do mojego silniczka >/

Opublikowano

no wlasnie spotkalem sie z roznymi opiniami, ale czy ktos konkretnie byl w jastrzebiu i czy jest zadowolony >? ewentualnie gdzie w regionie slaska moge podjechac zeby zaladowac dobrego wira do mojego silniczka >/

Już bez przesady kolego,że do Compsportu w Bielsku masz dalego lub Dynosoft w Katowicach :cool1: :cool1: :cool1:

Nie takie kilometry koledzy robią dla dobrego Softu :cool1: :cool1: :hi:

Opublikowano

nie no ja nie napisalem nigdzie ze mam daleko do bielska , ale konkretnie zalezy mi na opini v techu , choc compsport biore mocno pod uwage , dziki za odp

Opublikowano

Kolego, wszyscy ci pisza, jedz do kogos sprawdzonego. Skoro ktos ci juz napisal, ze daj sobie spokoj z v-techem, to znaczy tylko jedno. Lepiej stracic ten jeden dzien na wycieczke i jechac do znanego sprawdzonego magika, niż później plakac że dymi, że turbo nie wytrzymalo, ze sprzeglo itd. Zaoszczedzisz na tym ze masz blisko i tanio, a jak cos pojdzie nie tak, to dopiero sie za kieszen zlapiesz. pozdrawiam