hypnos Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Witam mam pytanko chciałbym założyć gaz do mojego AVANT-a ,1.8 125KM 1998r. gdzie w kielcach lub w śwętokrzyskim montują dobrze gaz i jaki najlepiej zamontować w cenie do 2500zł? [mod]Proszę stosować prefix - kolejne wątki niezgodne z regulaminem będą usuwane[/mod]
GRazny Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 może spytaj na spotach... bo nie każdy z tego regionu tu zajrzy...
darupl Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Polecam Auto Naprawa Łukasz Zając , Nowy Kamień , koło Sandomierza , długie terminy oczekiwania wynikające z bogatej rzeszy klientów , którzy wola jednak poczekac a miec pewnosc solidnie zalożonej instalacji
van helsing Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja montowałem w Jędrzejowie w gazowni,w tej chwili nie pamiętam dokładnego adresu ale jak coś to mogę poszukać i ci podać.Zapłaciłem 2200 za założenie i jestem zadowolony.
huzio00 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 a Ja polecam Ci Nosba napewno zrobi Ci elegancko i w dobrej kasie mieszka koło Suchedniowa. Montował już instalacje kilku urzytkownikom forum.
Rekomendowane odpowiedzi