wotjek1303 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Witam. W mojej B5 wczoraj zauwazylem stuki podczas naglego skretu w w prawo i w lewo. Moj mechanik sprawdzil i stwierdzil ze to przekladnia stuka ( przednia os mniej wiecej na srodku auta). Moje pytanie brzmi.: Czeka mnie teraz wymiana przekladni czy moze da sie to jakos dokrecic itp.?? ustaerka wystapila nagle. Cale kompletne zawieszenie przednie ma ok 5 tys km i sprawdzilem jest wszystko ok. :/ prosze o jakas porade.
rastafaraj87 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 u mnie jest podobnie z tym że u mnie narazie przy skręcie w lewo . Przypuszczam że magiel do wymiany.
darekaudi4 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 jest regulacja wejdz do kanalu i popatrz na magiel od dolu a zobaczysz srube dokrec ja minimalnie
klysek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 no a ja podlaczajac sie do tematu jak podkrecenie tej sruby nie daje skutkow tzn. ze maglownica ddo wymiany????
roman_tyk Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 A może to problem z którymś z przegubów?
Rekomendowane odpowiedzi