Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprzedaj teraz jak jest klient i chce dawać dobrą kase :D

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taaa tacy chętni co pytają to zawsze mało dają :thumbdown: okazji szukają :decayed:

Opublikowano

taaa tacy chętni co pytają to zawsze mało dają :thumbdown: okazji szukają :decayed:

standardowo :disgust: A na ile swoja padaczke cenisz na ten moment?

Opublikowano

a chcesz kupić? :naughty: sprzedaję na zimówkach... :decayed: mogę dorzucić same opony letnie 17'' max kilkanaście tys. na nich zrobione :wink4: avusy zostawiam sobie... na zimę :naughty:

Opublikowano

a chcesz kupić? :naughty: sprzedaję na zimówkach... :decayed: mogę dorzucić same opony letnie 17'' max kilkanaście tys. na nich zrobione :wink4: avusy zostawiam sobie... na zimę :naughty:

nie chce bo:

1) avant :przebiegly:

2) brak kasy (będę sie żenił ) :cool1:

A Ty mówiłe scoś kiedyś że program masz zrobiony na standardowych gratach? Możemy sie zamienić na sterowniki jakbyś sprzedawał :decayed:

Opublikowano

co kvrwa gazet nie czytasz?!

czarny chinski murzyn Rafalekx tuneli nie chce kopac na juro 2012 :wallbash::kwasny:

jest taka opcja że po chińczykach przejmiemy autostradę :polew:

Ale fakt z tunelem wystartować nie możemy :wallbash: fc**j błędów i problemów wynikło :wallbash:

inżyniery i magistry kurfa, doooo technikum maaaatoły najpierw :wallbash:

Opublikowano

inżyniery i magistry kurfa, doooo technikum maaaatoły najpierw :wallbash:

:blink: że co? ale że do czego i do kogo to było? :blink::wtf:

Wszystkie błędy to wina projektanta a my jesteśmy wykonawcą (i to my te błędy mu teraz wytykamy) :polew: widać kompletnie nie rozumujesz konkretnego budownictwa i wszystkiego co z tym związane kowiaczku :polew: no ale nic dziwnego - architekt... artysta :polew: i tofik co podeszwy zdziera :polew: :polew: :polew:

a Ty ogólnie projektując cokolwiek masz pojęcie o tym czy to będzie jakoś stało? czy to nieistotne, ważne żeby wyglądało :polew:

nie chce bo:

1) avant :przebiegly:

2) brak kasy (będę sie żenił ) :cool1:

A Ty mówiłe scoś kiedyś że program masz zrobiony na standardowych gratach? Możemy sie zamienić na sterowniki jakbyś sprzedawał :decayed:

:decayed:

na uj Ci te żeniaczki :decayed: a na kompa już mam kilku chętnych :naughty::decayed:

Opublikowano

A to ty nie jesteś projektantem architektem w tej firmie :mysli: a jednak naprawde biegasz po studiach z łopatą :facepalm:

jaa jebie dobrze ze mam firme :decayed:

Opublikowano

A to ty nie jesteś projektantem architektem w tej firmie :mysli: a jednak naprawde biegasz po studiach z łopatą :facepalm:

jaa jebie dobrze ze mam firme :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja mam w doooooooooooooooopie siedzenie i "projektowanie" :)

no dobra łopata z dostępem do neta :naughty::good:

Opublikowano
:decayed: to nie lepiej było od razu po średniej :kox:
Opublikowano

:decayed: to nie lepiej było od razu po średniej :kox:

nie przyjmują :no: trzeba mieć konkretne wyższe żeby robić taką łopatą :decayed: to nie takie hop siup :przebiegly:

Opublikowano

To co ona ze złota :decayed: mam z 5 takich dla wykształconych w garazu :naughty:

Opublikowano

To co ona ze złota :decayed: mam z 5 takich dla wykształconych w garazu :naughty:

tunelowe są inne :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra mózgi koniec śmiacia :decayed: potrzebna mi pomoc, prawie każdy ma teraz laptopy i te internety w usb, ja mam stacjonarny internet od największego złodzieja w polsce i chciałbym zrobić z niego pozytek robiąc WIFI, tak by móc na laptopie złapać siec, bo obecnie laptop słuzy do vagowania, ale trzeba mu rozszerzyć możliwości :naughty:

Wiec co mam kupić, żeby postawić WIFI, obecnie neostrada kablowa :gwizdanie:

Opublikowano

neo z liveboxem :decayed:

Opublikowano

neo z liveboxem :decayed:

:wallbash:
Opublikowano

coś źle mówię? :naughty: gdybyś mieszkał w bardziej cywilizowanej dzielnicy Ryk to byś miał konkretnego neta a tak masz neo :decayed:

Opublikowano

coś źle mówię? :naughty: gdybyś mieszkał w bardziej cywilizowanej dzielnicy Ryk to byś miał konkretnego neta a tak masz neo :decayed:

jest radiówka :sick3: jest WIFI darmowe , jak to w wiekszych miastach mówią hotspot : :przebiegly: ale jest tak za***any ze nawet nie próbuje

A chciałbym cos w pokoju zrobić, bo laptop przewyższa mozliwosciami złoma stacjonarnego :gwizdanie:

Opublikowano

kupujesz router z WIFI tylko taki na którym można łaczyć przez protokół PPPoA, podłaczasz pod neo konfigurujesz lan i sie cieszysz :kox:

Opublikowano

kupujesz router z WIFI tylko taki na którym można łaczyć przez protokół PPPoA, podłaczasz pod neo konfigurujesz lan i sie cieszysz :kox:

no własnie, to teraz jakieś linkasy mile widziane orarz tutoriale :decayed: