Opublikowano 18 Stycznia 20179 l Jak już to Lucjan miał pierwszy:))) A moja jest całkiem inna... Później podrzucę foty jak w aucie:)
Opublikowano 18 Stycznia 20179 l 1 minutę temu, pawloo7 napisał: Mnie zaraził Mariusz Aha:) how to take a screen shot
Opublikowano 18 Stycznia 20179 l Szkoda ze nie z TT scieta od dolu... ale u mnie scieta nie zdala egzaminu dziwnie sie kieruje taka...
Opublikowano 18 Stycznia 20179 l Bez szaleństw:) Zobaczcie jak to wyglądało 2lata temu,jak kupiłem Dla porównania... print screen windows image hosting no register
Opublikowano 18 Stycznia 20179 l pare lini na fisie zginelo ze jeszcze galki nie zmieniles PS. wydajny zapach 2 lata i dalej pachni Edytowane 18 Stycznia 20179 l przez pablo15005
Opublikowano 18 Stycznia 20179 l Nic nie zginęło!to tylko w b5...? Gałka fakt,Lucjan wszystkie zabrał:) Masz rację z tym ambi pur.dalej pachnie:)! To jest dowód???
Opublikowano 19 Stycznia 20179 l Witam. Panowie mam pytanie.Czy jest w Lublinie lub okolicach jakaś firma która zajmuje się wymianą FIS-a ?W mojej Audiczce wyparowało Trochę pikseli i strasznie mnie to drażni.
Opublikowano 19 Stycznia 20179 l 5 minut temu, sQbaniutki napisał: Witam. Panowie mam pytanie.Czy jest w Lublinie lub okolicach jakaś firma która zajmuje się wymianą FIS-a ?W mojej Audiczce wyparowało Trochę pikseli i strasznie mnie to drażni. chyba nie... moze szukaj licznika z igla fisem i zakoduj pod swoj pin, ja tak zrobilem. Albo wysylka do aceef. Albo jest forumowy koleszka co dobrze ogarnia liczniki.
Opublikowano 19 Stycznia 20179 l Teraz, pablo15005 napisał: chyba nie... moze szukaj licznika z igla fisem i zakoduj pod swoj pin, ja tak zrobilem. Albo wysylka do aceef. Albo jest forumowy koleszka co dobrze ogarnia liczniki. Dzięki za odpowiedż.A może wiesz co to za koleżka z forum ogarnia liczniki chodzi mi o nick ewentualnie link do jego profilu. Teraz, Exmi napisał: Napisz do Galetto, on może Ci pomoże Ok.Dzięki
Opublikowano 20 Stycznia 20179 l @spraniec A multifunkcja będzie chciała działać z tym Symphony II ? Czy tylko głośność ?
Opublikowano 20 Stycznia 20179 l 1 minutę temu, MariuszKK napisał: @spraniec A multifunkcja będzie chciała działać z tym Symphony II ? Czy tylko głośność ? Jeszcze moduł Q . Nie będzie,z 2din tylko rns-e Następne koszta:)
Opublikowano 20 Stycznia 20179 l BNS 5.0 też chyba powinien to obsłużyć.. bo w B7 wychodziły takie cuda...