irlandczyk007 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Czesc.Bede chciał wmontowac moje car audio do audi b6.Mam glosniki hertz hsk165 .Sa to 16 tki.Osobno bass i sopran wraz z zwrotnica.Czy bede potrzebował do montazu tych głosników dystansów?Natomiast czy wejda mi tweetery bez przeróbki? Czy do wyjecia radia oryginalnego bede potrzebował specialny haki wyjmaki czy ewentualnie da sie bez tego poradzic? dziekuje
rysiuu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Czesc.Bede chciał wmontowac moje car audio do audi b6.Mam glosniki hertz hsk165 .Sa to 16 tki.Osobno bass i sopran wraz z zwrotnica.Czy bede potrzebował do montazu tych głosników dystansów?Natomiast czy wejda mi tweetery bez przeróbki? Czy do wyjecia radia oryginalnego bede potrzebował specialny haki wyjmaki czy ewentualnie da sie bez tego poradzic? dziekuje Do woofersów będziesz potrzebował dystanse. Nie pamiętam dokładnie jak było z tweeterami, ale chyba nie było kłopotów, aby zmieścić je za ori maskownicami. Do wyjęcia radia potrzebujesz klucze (wyjmaki)
Rekomendowane odpowiedzi