Artur82 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Tylko nie piszcie bo troche sie naczytalem i wiem ze sa rozne odpowiedzi w tej sprawie ale chcialby jednoznacznej odpowiedzi A wiec problem jest nastepujacy>>> Kupilem Concerta II, cala instalacje wyrezalem - GRA pieknie ze wzmakiem Magnat w bagazniku i skrzynka... ...dzis podlaczylem kabelki wg : http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_podlaczenie_can_z_zegarow_do_radia-t22520.0.html podswietlenie jest, wylacza po kluczyku wszystko ladnie pieknie ALE: nie wyswietla nic na FIS czy teraz pozostalo tylko VAG`owanie???? Prosze o jednoznaczna odpowiedz
proton2 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 VAG Licznik, adaptacja, kanał 062 dodaj 1. Jak nie masz nawigacji, telefonu i telematik-a to powinna tam być wartość 17.
Artur82 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Czyli Vag`uje i FIS powinnien RDS z radia wyswietlac tak ??
Artur82 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Panowie a czy radio podczas takiej adaptacji powinno byc wlaczone czy nie??[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 15:05_________________________________________________pomoze ktos czy nikt nie wie jak to zrobic?? [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 17:53_________________________________________________co mam zrobic jak mi nie pokazuje kanalu 062??????????????
Rekomendowane odpowiedzi