evul Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 witajcie przeswietlilem juz allegro, google rowniez i nie spotkalem sie z listwami bocznymi/wokol szyb (dachowych nie chce), moze znalezc niepotrafie no ale o pomoc sie zwracam. interesuje mnie zrodlo oraz cena takowych listew, jesli to pomoze to z okolic kraka jestem bede wdzieczny za pomoc pozdro :-)
GRazny Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 z anglików biorą... niestety przy wymianie listew okiennych do wymiany są tylne boczne szyby w avancie
Maciek80 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Jeśli dobrze pamiętam to ktoś pisał, że w ASO 1600zł listwy a 1400 montaż, lub na odwrót A co do używanych to ciężko coś dorwać, mało kto bawi się w takie mody, szczególnie w B6.
akjam Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Ja właśnie jestem po takim zabiegu - szczegóły w profilu mojej furki! Z tym, że zmieniałem wszystkie listwy - drzwiowe i dachowe. Listwy kupiłem od Naszego kolegi z forum właśnie z anglika - 500pln za komplet. Ceny w ASO zabijają! Też o to pytałem i komplet wyszedł mnie coś około 3000 pln! P.S. W tamtym tygodniu widziałem komplet listw chrom na allegro. Jak znajdę tą stronkę to dam Ci znać. BTW Chcesz wrzucić listwy tylko na drzwi?
evul Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 mi zalezy wlasnie na listwach wokol szyb/okien tylko, relingi aluminiowe mam tylko tego mi brakuje w mojej sline (tylko tzn na tym mi zalezy bardziej niz na innych pierdolkach;) )
akjam Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Znalazłem tutaj aukcje, która co prawda się skończyła ale możesz się skontaktować ze sprzedającym i spytać czy coś jeszcze pozostało. http://allegro.pl/item955672446_pakiet_chrom_relingi_reling_listwa_audi_a4_chromy.html
klysek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 w lodzi tez ostatnio widzialem taki cus cena 800 zl
evul Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 dzwonilem i koles juz nie ma listwe z szybami, zostaly mu tylko relingi (ktore mam) i krotkie, ktorych nie potrzebuje bez podluznych rzecz jasna bede wdzieczny za namiary na kogos z takowymi listwami, kompletem rzecz jasna :-)
Gość fudi Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 http://allegro.pl/item973178724_listwy_chromowe_boczne_karoseryjne_audia4_b6_01_04.html Pjona!
Rekomendowane odpowiedzi