Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Listwy boczne chrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie

przeswietlilem juz allegro, google rowniez i nie spotkalem sie z listwami bocznymi/wokol szyb (dachowych nie chce), moze znalezc niepotrafie no ale o pomoc sie zwracam.

interesuje mnie zrodlo oraz cena takowych listew, jesli to pomoze to z okolic kraka jestem

bede wdzieczny za pomoc

pozdro :-)

Opublikowano

z anglików biorą... niestety przy wymianie listew okiennych do wymiany są tylne boczne szyby w avancie :thumbdown:

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to ktoś pisał, że w ASO 1600zł listwy a 1400 montaż, lub na odwrót :) A co do używanych to ciężko coś dorwać, mało kto bawi się w takie mody, szczególnie w B6.

Opublikowano

Ja właśnie jestem po takim zabiegu - szczegóły w profilu mojej furki! :kox: Z tym, że zmieniałem wszystkie listwy - drzwiowe i dachowe. :naughty: Listwy kupiłem od Naszego kolegi z forum właśnie z anglika - 500pln za komplet. :good: Ceny w ASO zabijają! Też o to pytałem i komplet wyszedł mnie coś około 3000 pln! :wallbash: P.S. W tamtym tygodniu widziałem komplet listw chrom na allegro. Jak znajdę tą stronkę to dam Ci znać. BTW Chcesz wrzucić listwy tylko na drzwi? :mysli:

Opublikowano

mi zalezy wlasnie na listwach wokol szyb/okien tylko, relingi aluminiowe mam tylko tego mi brakuje w mojej sline (tylko tzn na tym mi zalezy bardziej niz na innych pierdolkach;) )

Opublikowano

w lodzi tez ostatnio widzialem taki cus cena 800 zl :blink:

Opublikowano

dzwonilem i koles juz nie ma listwe z szybami, zostaly mu tylko relingi (ktore mam) i krotkie, ktorych nie potrzebuje bez podluznych rzecz jasna

bede wdzieczny za namiary na kogos z takowymi listwami, kompletem rzecz jasna :-)