robak1305 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 witam wszystkich . mam duży problem z pobieraniem oleju przez moje autko szukałem różnych informacji na ten temat na forum i znalazłem jeden wątek dotyczący o ułamanym uchwycie od kierownicy powietrza sprawdzilem u siebie i mam ten sam problem co na zdieciu ponizej uchwyt jest tak samo ulamany zrobilem tak jak kolega z forum zwiazalem go drutem i trzyma sie dość dobrze ale niewiem czy dziala poprawnie gdyż jak dodaje na luzie gazu tak do 6 tys obrotów to nic sie tam nie zmienia ani drgnie wiec nie wiem moze jest po prostu juz popsuty albo to dziala tylko podczas jazdy może ktos wie jak to dziala czy powinno to sie ruszac i otwierac doplyw powietrza na luzie ??? prosze o pomoc i z góry dziekuje http://img707.imageshack.us/img707/7733/kolektor.jpg
robak1305 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 sorki ale mialem problem z dodaniem foty
zbojna Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Powinna chodzić również na postoju, jak gwałtownie dodasz gazu, przynajmniej u mnie tak jest...
tigy Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Dokładnie ... trochę czasu minęło - jak sytuacja ?
Rekomendowane odpowiedzi