Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Co sądzicie o tych felgach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co sądzicie o ty felgach do czarnej A4 B6 1.8Turbo Quatro z 2002r??

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=948403519

Wiem że zaraz powiecie że najlepiej minimum 17'' itp.. jednak ja do A4 którą kupiłem tydzień temu dostałem 4 nowiutkie opony letnie Michelin 195/65 na 15'' więc jest mi trochę szkoda żeby leżały i krachciały a ja żebym kupował nowe opony np 18'' (po dziurach zwanymi drogami w Polsce po których jeżdżę 17 czy 18 u mnie by się nie sprawdziły) a poza tym nie mam tyle kasy żeby kupić i alu i opony 18''

- obecnie są zimówki na oryginalnych alu Audi też 15''

Doradźcie czy te felgi na coś się nadają czy może po spotkaniu z pierwsza lepszą dziurą zrobią się kwadratowe??

Jak w praktyce sprawują się polerowane felgi, czy po jakimś czasie nie pęka polerka i nie odpada??

Czy słyszał ktoś jakieś opinie na temat felg ION, Amerykańskie czy zwykły szajs z Chin ??

Wizualnie mi się podobają jednak ciekawy jestem jak fizycznie będą się spisywały??

Pozdrawiam

Opublikowano

Wiem że zaraz powiecie że najlepiej minimum 17'' itp..

No w b6 to 15'' to nie wygląda najlepiej, sam mam 15'' na zimę to wysoki profil akurat ale na lato to 16 musi być w b6. Sprzedaj te 15'' i zakładaj 16'' jeżeli nie chcesz 17''

ps. zmień rodzaj silnika w opisie profilu...

Opublikowano

no 15 cali to nie ciekawie jak do b6 moze lepiej sprzedaj te opony i kup komplet chociaz16.a co do tych felg to nie wydaje mi sie zeby one byly trwale proponuje kupic uzywane ori napewno wiecej pojezdzisz.pozdro

Opublikowano

- obecnie są zimówki na oryginalnych alu Audi też 15''

skoro masz ori to zakładaj na nie lato.. na zimę dokup stal i będzie dobrze :good:

swoją drogą jak masz kasę na te felgi to sprzedaj opony i za to kupisz komplet używanych 17 a nawet 18 :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nie .... może i ładne ale to tylko 15' :no: ... jak B6 to co najmniej 16' jak nie 17' ... trochę to śmiesznie wygląda jak ma się TAKI samochód i tylko takie felgi :>