bartekA4 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Co myślicie o takim podłokietniku? http://moto.allegro.pl/item204807614_podlokietnik_samochodowy_podnoszony_jom_f_vat.html nie zalatuje wiocha? z wyglądu chyba jest ok i tak dosyć zgrabnie wygląda. wiem ze oryginalny byłby najlepszy ale one sa strasznie drogie:/ Jak coś takiego montować to by pewnie dziury w tunelu wiercić?
Gość Murzyn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 no powiem Ci, ze tragedii nie ma. W realu trzebaby to zobaczyc
Iverson Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Tragedia,syf niebierz tego bo bedziesz żałował, uzbieraj kasę i kup ori. Ja już raz wypróbowałem wynalazek z allegro i bardzo żałuje, nigdy więcej podrób.
stefek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Tylko oryginał ! Kupisz badziewie i będziesz żałował.
bartekA4 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2007 no tak właśnie myślę żeby doskładać i kupić ori tylko pewnie nie tak łatwo dobrać kolor do tapicerki. A ten z wygladu bajka jeszcze chromowane ramki na zegary i by nawet sie wkomponowało w całość wnętrza:) Przemysle jeszcze sprawe, najwyżej zaryzykuje i pójdzie w kosz. :> Pozdro
grabalaba Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 nie zalatuje wiocha? Chyba niestety zalatuje! Też szukam podłokietnika, bo niestety nie mam w swojej niuni I tylko ORI chodzi mi po głowie.
marcin j Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 powiem tak jak masz kase kupuj podróbe ale i tak pożniej kupisz ori.chodzi o to , że jak masz kasiure to 2 razy bedziesz płacił.. wniosek tylko ori.
bartekA4 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2007 no jednak racja bo tu by wyszło 150zl w błoto a tak to jeszcze dołoże 350 i będzie ori:) Dzieki za ukierunkowanie
danisz_ Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 przecież to jakaś tandeta i do tego te chromowane boki i jakieś kółka... wyobrażasz sobie jakby to wyglądało? :polew: :polew: tylko ori :th:
dawajrapa Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 w przyszlym tygodniu powinienem miec ori podlokietnik do sprzedania. kupilem kubelki w komplecie z podlokietnikiem, wiec przeloze tylko gorna klapke, zeby tapicerka mi pasowala i bedzie na sprzedaz. W tym momencie mam taka stalowa (standardowa z rocznika 96-97) i taka klapka bedzie zalozona. jak juz bede go mial na miejscu, zrobie fotki i bedzie w dziale SPRZEDAM. cena dla forumowiczow oczywiscie bedzie mniejsza niz te z allegro pozdraiwam
Rekomendowane odpowiedzi