adrianneo Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Witam Szukam tylnych sprężyn zawieszenia do tego autka A4 S-line Quattro 2,8 Kombi 97r. W aucie jest założone gwintowane zawieszenie H&R razem z sprężynami, poprzedni właściciel stwierdził że tył jest za twardy i zamienił tylne sprężyny H&R na standard autko stało za wysoko więc je obciął. Zależy mi żeby auto wróciło do stanu przed cięciem nie wiem jakich zamienników użyć.
bish - kopt Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 odczytaj numery z przednich sprężyn wtedy bedziemy szukać co tu dobrać ...niezły typ co te springi obciął przecież na gwincie idzie zjechać w dół, po co obcinać?
adrianneo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Co do typa to obciął sprężyny bo nie mógł se poradzi z gwintem Mam ten numer z przednich sprężyn: 950/7/03/ i jak się okazało sprężyny to nie H&R tylko Kraemer und Freund (KF) huba jakieś wzmocnione bo przód jest dość twardy i taki mi się podoba poradźcie jakie tylne spriny założyć żeby pasowały do gwintu był średnio twarde i nie stały za wysoko
Rekomendowane odpowiedzi