Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Poszycie boczków drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na necie moze jakas fabryka gabki lub cos w tym stylu ;( ale napewno cos sie znajdzie :wink4:

Opublikowano

http://allegro.pl/item988341792_pianka_tapicerska_gabka_materac_t25_1cm_200_120cm.html myśle że taka spokojnie da rade i jeszcze jej sporo zostanie za tą cenę ;)

wystarczy na allegro wpisać gąbka tapicerska, bo te pianki pod panele to sie raczej tylko pod panele nadają :thumbdown:

Opublikowano

Udało mi się dorwać komplet boczków (razem z fotelami) w ładnym, ciemnym welurze - taki welur to rzadkość w Audi A4.

Stylistycznie wygląda to mniej więcej tak jak często spotykane wykończenie welurowe w Audi A6 C4.

Welur jest dużo grubszy niż taki standardowy materiał i przyjemny w dotyku. Na razie więc nie będę "rzeźbić w gównie" naklejając na boczek nowe poszycie, tylko zamienię boczki.

Dodam, że niełatwo znaleźć ładne boczki, z niezniszczonym materiałem do Audi A4. Ale warto poszukać - to chyba jednak najlepsze rozwiązanie.

Opublikowano
  • Autor

ile zapłaciłes za komplet?

Opublikowano

ile zapłaciłes za komplet?

500zł - za fotele przednie, tylna kanapę (składana i dzielona 2/3), komplet boczków z wyposażeniem - klamki, uchwyty, głośniki, itp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

no to materiał kupiony ( alcantara kolor popielaty :naughty: ) zostało kupić klej i rezamy panowie :decayed:[br]Dopisany: 26 Maj 2010, 07:52_________________________________________________chciałbym zapytać jeszcze raz o tą gąbke pod materiałem, u mnie ona się kruszy i chyba ją zerwę, czy moge dać zamiast jej taką piankę cieniutką co idzie pod panele podłogowe? sklei się to?

Opublikowano

materiał zakupiony - alcantara kolor carnystalowy :> + klej w długi weekend będę działał :naughty:

Opublikowano
  • Autor

materiał zakupiony - alcantara kolor carnystalowy :> + klej w długi weekend będę działał :naughty:

a co dasz zamiast gąbki?

ja nie dawalem nic ( mam już 2 tylnie zrobione) tylko na krawędziach ( od tej strony co już jej nie widać) w koło pianka podłogowa tak tylko żeby nie było widać szpar bo ori ma gąbkę i w koło idealnie dolega