maciekmat Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam wszystkich klubowiczów:) Od września 2009 jestem szczęśliwym właścicielem granatowej A4 Avant z 2007r. Autko z silnikiem 2.0 tdi 103kW no i na szczęście QUATTRO co dało mi tej zimy dużo frajdy;) W tej chwili autko ma przebieg 140 tys, przy zakupie miało 119 tys. Na lato Audi dostało 19 calowe felgi i dokładkę od cupry r. Zawias jest oryginalny s-line. W przyszłości planuje jakiegoś wirusa w silniku ale to bliżej wakacji:>
turdzi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ladne autko dosc malo popularna kombinacja silnika i napedu , a szkoda bo zmienia auto nie do poznania
Maciek80 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Kozacko się na tych felach prezentuje
yaboo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ładne auto wnętrze, zawieszenie i napęd jesteś pewien, że masz silnik BLB tak jak w opisie ??? nie było takiego połączenia BLB z quattro. Wydaje mi się że masz tam silnik BPW jeśli masz moc 140KM
maciekmat Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No właśnie co do tego czy to BLB nie jestem pewny gdzie to mogę znaleźć?
yaboo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 w komorze silnika na nadkolu z lewej strony jest srebrna wklejka z numerem VIN i jest tam też kod silnika
maciekmat Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Właśnie sprawdziłem no i ma kolega racje silniczek jest BPW dzięki za pomoc
skovroon Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 yyy... dokładkę od "CUPRY R" jakies powiązania z seatem ? rzadko sie widzi B7 na felach a'la MAM8... a w avancie to już w ogole :gwizdanie: tak czy siak kozak :kox:
KENOiX Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dziwnie wyglądają MAMy na B7 za to podoba mi się jasny środeczek jakaś odmiana wirus silnika to podstawa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi