chrapusta Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 witam. sprawa wygląda tak: dołożyłem pilot do centralnego - niestety od starego samochodu i nie jest to do końca idealnie jak powinno być - mianowicie sterownik i centralkę od pilota wrzuciłem zaraz koło pompki - mam tam i mase i 12 volt - wyjściowe dwa przewody najlepiej było połączyć z tymi które na tylnej klapie sterują zamkiem od klapy - są tam 3 przewody - jeden nie wiem od czego, drugi zamyka, trzeci otwiera. wszystko działą - jest jeden ból - jak się dostac przewodami w to miejsce żeby ich kompletnie nie było widać? po lewej stronie przy zawiasach klapy u góry idzie w gumowej osłonie wiązka przewodów - między innymi wspomniane 3 przewody - właśnie tam sięp odpiąłem - przewody od pompki pochowałem pod tapicerką ładnie - aż do momentu gdzie musiałem wyjść spod tapicerki i przełożyć przewody nad uszczelką i wpiąć się do tego gumowej osłony - próbowałem odsłonić plastik który jest już na podsufitce że może tam dostanę się bezpośrednio do przewodów, ale nie bardzo - nie widać tyj wiązki, ktoś coś poradzi -trochę głupio wyglądają te przewody na wierzchu, jest też inna opcja - dostać się do tylnej klapy bezpośrednio wężami z płynem do spryskiwania tylnej szyby - te przewody znowu idą prawą stroną - ale co rozebrać i jak żeby się dostać? pls - pomocy
Rekomendowane odpowiedzi