Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Work in progress...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:thumbup: jak zwykle w dobrym kierunku :good:
Opublikowano
:kox:
Opublikowano
  • Autor

kolejny gadżet - tempomat:

20110628777.jpg

20110628778.jpg

20110628779.jpg

Może ktoś potrzebuje manetke FIS do Avant lub taśmę air baga??moge odsprzedać bo kupiłem komplecik...a mam sedana :polew:

Opublikowano

Szalejesz :kox:

Opublikowano

niedługo już nie będzie co montować bo wszystko będzie :naughty::good:

Opublikowano
  • Autor

Szalejesz :kox:

staram sie jak mogę :kox:...fura mam być :kox:

niedługo już nie będzie co montować bo wszystko będzie :naughty::good:

uwierz mi, ze będzi już mam kolejny pomysł...mianowicie grzane stołki :kox: :kox: :kox:

:ad:

Opublikowano

zrób rarytas i kanapę podgrzej jeszcze z tyłu :decayed:

Opublikowano
:thumbup:
Opublikowano

uwierz mi, ze będzi już mam kolejny pomysł...mianowicie grzane stołki :kox: :kox: :kox:

Kurcze ... mam u siebie grzane dupska ale jakoś nie widzę w tym nic pozytywnego :mysli: gdyby mieć skórę na siedziskach to zimą jak znalazł a takk to zbędny bajer ;)

Furka kozak, mody na plus ;) zazdroszczę czasu który poświęcasz autu :good:

Opublikowano

Marku, Artur ma akurat skórę :gwizdanie:

Opublikowano

Marku, Artur ma akurat skórę :gwizdanie:

Ja wiem ;) dlatego napisałem, że

gdyby mieć skórę na siedziskach to zimą jak znalazł
:cool1:
Opublikowano
  • Autor

Kurcze ... mam u siebie grzane dupska ale jakoś nie widzę w tym nic pozytywnego :mysli: gdyby mieć skórę na siedziskach to zimą jak znalazł a takk to zbędny bajer ;)

Furka kozak, mody na plus ;) zazdroszczę czasu który poświęcasz autu :good:

może to dziwnie zabrzmi...ale jestem zauroczony tym autem...wcześniej miałem kilka, ale to jest wyjątkowe...powiem szczerze cieszę się, że w momencie zakupu to był golasek...inaczej nie miałbym co :ad:

Opublikowano

Trafiłeś też na "zarażające" forum... mam na mysli :ad::cool1:

Opublikowano

Przed wejściem na forum powinno być jakieś ostrzeżenie :polew: Ja jak kupiłem auto, w ogóle nie myślałem o robieniu czegokolwiek ponad naprawdę niezbędne naprawy. Teraz non stop myślę co by tu zmajstrować i skąd wziąć na to kasę ;D

No twoje auto zmieniło się na mega plus :good:

Opublikowano
  • Autor

Trafiłeś też na "zarażające" forum... mam na mysli :ad::cool1:

tak tak tak :kox: :kox: :kox:

Przed wejściem na forum powinno być jakieś ostrzeżenie :polew: Ja jak kupiłem auto, w ogóle nie myślałem o robieniu czegokolwiek ponad naprawdę niezbędne naprawy. Teraz non stop myślę co by tu zmajstrować i skąd wziąć na to kasę ;D

No twoje auto zmieniło się na mega plus :good:

dzięki wielkie :decayed:

Opublikowano

Artur powiem Ci że jesteś Kozak i zazdroszczę Ci jak sku.....n!!! :decayed: Dawno nie widziałem Twojego autka ale z tego co widzę na fotkach to wielkie :notworthy:

Może kiedyś też będę miał to szczęście i zaczne robić modyfikacje a nie naprawy. Tak jak pisałeś wcześniej w autku można się wręcz zakochać ale Ja powiem szczerze że nie trafiłem na najlepszy egzemplarz, ciągle coś w nim trzeba zrobić. Czasami myślę już o najgorszym ale nie składam broni, trzeba walczyć :> :> :> :>

Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych owocnych modyfikacji !!!!!!

Opublikowano
  • Autor

Artur powiem Ci że jesteś Kozak i zazdroszczę Ci jak sku.....n!!! :decayed: Dawno nie widziałem Twojego autka ale z tego co widzę na fotkach to wielkie :notworthy:

Może kiedyś też będę miał to szczęście i zaczne robić modyfikacje a nie naprawy. Tak jak pisałeś wcześniej w autku można się wręcz zakochać ale Ja powiem szczerze że nie trafiłem na najlepszy egzemplarz, ciągle coś w nim trzeba zrobić. Czasami myślę już o najgorszym ale nie składam broni, trzeba walczyć :> :> :> :>

Marek a co się dzieje z Twoim autem... :mysli:

a co do Twoich późniejszych modów to chętnie służę pomocą

PS. U mnie już wszystko sprawdzone...w weekend montaż tempomatu...mam nadzieje, że się uda :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 22:53_________________________________________________no i tempomacik na pokładzie :ad: zajęło mi to półtorej godziny razem z kodowaniem i docięciem obudowy :good:

Mod naprawdę godny polecenia :dance2:

20110703781.jpg20110703782.jpg20110703783.jpg20110703785.jpg

Opublikowano

Marek a co się dzieje z Twoim autem... :mysli:

a co do Twoich późniejszych modów to chętnie służę pomocą

PS. U mnie już wszystko sprawdzone...w weekend montaż tempomatu...mam nadzieje, że się uda :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 22:53_________________________________________________no i tempomacik na pokładzie :ad: zajęło mi to półtorej godziny razem z kodowaniem i docięciem obudowy :good:

Mod naprawdę godny polecenia :dance2:

20110703781.jpg20110703782.jpg20110703783.jpg20110703785.jpg

Artur Twoja fura już sama w sobie jest bardzo fajna i zrobiona z głową, a gdzie tu realizacja kolejnych planów :good: szacunek za wytrwałość :notworthy: