Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moskal jak tam twoje biturbo? Bo są dwie sprężarki na handel z dużym potencjałem :Dccda74ba6fbe0bfe18fa3d23bdc6f9dd.jpg

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bomba ale kto mi ogarnie flansze ??? :decayed:

Opublikowano

:D

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Przed chwilą dzwoniłem do Re5pect.pl i lipa bo nie mają silikonowej redukcji z 1m na 2" :naughty:

Opublikowano

Do tych turbin to raczej z 50" :)

Patryk był wczoraj u mnie na chwile chyba jakiś remont robi bo potrzebował trochę ziemii :D9fa6c672593d98af2c0777885cc754c3.jpg

Opublikowano

Haha

Opublikowano

:D :D :D

Opublikowano

Do tych turbin to raczej z 50" :)

Patryk był wczoraj u mnie na chwile chyba jakiś remont robi bo potrzebował trochę ziemii :D9fa6c672593d98af2c0777885cc754c3.jpg

Nie ma Fmiców z wejściami 50" :decayed:

Co do Patryka to mówił ze w sobote na jakiś prowincjonalny zlot jedzie , gdzieś w rodzinne strony. Event organizuje "Vag Raciąż" i chyba chłopak po prostu potrzebował zglebić weekendowo auto. Ciekaw jestem jaki patent wymysli na przód , oby nie skręcił sprężyn trytytkami :naughty:

Opublikowano

To może on to turbo weźmie to przyglebi przód napewno hahaha

Opublikowano

No jadę właśnie tył teraz jest jak powinien. Przód bedzie trzeba przemyśleć bo dwie takie suszarki nie wejdą mam tylko jedną przecież

Myślałem wziąść Mustiego to by chłopak trochę przód przymasował ☺

Opublikowano

Hahaha :D

Opublikowano

No jadę właśnie tył teraz jest jak powinien. Przód bedzie trzeba przemyśleć bo dwie takie suszarki nie wejdą mam tylko jedną przecież

Z Mustim to raczej Ci nie pójdzie dociskanie bo kiedyś widziałem jak na dzień dziecka prawie odleciał, jak kupił siostrzeńcom dwa balony z helem na stoisku z zabawkami.... :decayed:

Edytowane przez moskal

Opublikowano

Za dużo się helu nalykal i odleciał? :)

Opublikowano

E to lipa to chyba worek ziemniakow na pasazera bedzie trzeba ☺

Opublikowano

Z Mustim to raczej Ci nie pójdzie dociskanie bo kiedyś widziałem jak na dzień dziecka prawie odleciał, jak kupił siostrzeńcom dwa balony z helem na stoisku z zabawkami.... :decayed:

:D

Opublikowano

To może ogarniemy jakiegoś spota w tygodniu ? :decayed:

Opublikowano

Mozna

Opublikowano

Można by grilla albo ognisko zrobić u mnie jak by zjawiło się kilka furek :). Jakieś foto by się porobiło itp ;)

Edytowane przez bongod

Opublikowano

Mi tam pasi

Opublikowano

Bo tak lepiej niż bule zrec ;) a odległość podobna :) i jest gdzie spać haahaha