Opublikowano 25 Maja 201610 l Hahahahha ok . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Specjalnie dla Was skosiłem trawę --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l Hahahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l No to zaczynamy --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Linarr ty będziesz? Jakoś Cie odebrać? Dzwoń jak coś 666129393 tylko w miarę wcześnie --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l no właśnie nie kilka minut temu dopiero wróciłem do domu wykończony.. nawet nie miałem za bardzo czasu po forach łazić także zdrowie panowie i do następnego
Opublikowano 26 Maja 201610 l żyję --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Było dobrze --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 26 Maja 201610 l Na dworzu nie, na czole trochę hahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 6 Czerwca 201610 l hahahahaha[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 6 Czerwca 201610 l no w końcu !!! koniec żałoby !!! Jestem ciekaw jak sie do tego znaleziska ma teoria Patryką , który przez cała droge powrotną klepał mi do łba : "okulary są w samochodzie"
Opublikowano 7 Czerwca 201610 l --------------------------------------------OOOO------------------------------------------