Opublikowano 24 Maja 201610 l Dasz radę przecież nie będziemy z gwinta walić grill też pewnie się od razu nie rozpali bo pewnie się okaże że nikt nie umie --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Pamiętajcie że jutro znów blokują ulice od 15 do 20 --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 24 Maja 201610 l uhuhu , żebysmy sie czasem nie "poznali" na nieświadomce z mojej strony Dasz radę przecież nie będziemy z gwinta walić grill też pewnie się od razu nie rozpali bo pewnie się okaże że nikt nie umie --------------------------------------------OOOO------------------------------------------Pamiętajcie że jutro znów blokują ulice od 15 do 20 --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Ja na kozie to przemkne jak kuna
Opublikowano 24 Maja 201610 l Ja chyba z roboty wcześniej wyjdę hahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 24 Maja 201610 l Mam ale jak masz wiezc na rowerze to chętnie popatrzę --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l Linarr a do ciebie daleko? Bo o 18 będę po Patryka jechał mogę i Ciebie zgarnąć --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l Mam ale jak masz wiezc na rowerze to chętnie popatrzę --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Powiem Ci szczerze , że skoro rajcuje Cie widok ogra wiozącego na rowerze , zlożony w plecaku nowy grill to ja sie grubo zastanawiam czy dziś przyjechać... najzwyczajniej w świecie sie obawiam...
Opublikowano 25 Maja 201610 l Hahaha mogę też Cię zabrać o 18 chyba że wpadniesz wcześniej na mały poczęstunek --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l Hahaha mogę też Cię zabrać o 18 chyba że wpadniesz wcześniej na mały poczęstunek --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ i pojedziesz poi nich nayebany ?
Opublikowano 25 Maja 201610 l Nie piję do 18: 20 --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l Nie piję do 18: 20 --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ To czym chcesz mnie częstować ?
Opublikowano 25 Maja 201610 l Dziwne pytanie z Twoich ust --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l W sumie skoro mam wiecej wolnego czasu to mógłbym ogarnąć zakupy tylko jakim kluczem sie kierować ? 0,5 białej na łeb + 0,5kg kiełby na łeb + 2-3 piwka na łeb ? Jakies propozycje ?
Opublikowano 25 Maja 201610 l Lepiej razem jechać będzie smieszniej --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l Lepiej razem jechać będzie smieszniej --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ No ale jak chcesz jechać jak miasto będzie "stało" ?
Opublikowano 25 Maja 201610 l A będzie stało? Rano mało ludzi było pewnie już wyjechali --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Chyba ze na trening nie pójdę znów to bym był o 15 --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l No ok , jesli wolicie tracic czas na zakupach zamiast na piciu wódki to jestem na 18:30 u Ciebie.
Opublikowano 25 Maja 201610 l Tak późno???? Niedopuszczalne!!!! --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Dobra to kup wcześniej węgiel, karkówki jedna paczkę i kiełbaski, chleb,mały ketchup, musztarde, 4x0,5 cytryny lubelskiej(chyba ze będzie mustafa się ogarnie), 8 browarów, kawior, szampana i parę dziewek ze wsi zgarnij --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 25 Maja 201610 l Tak późno???? Niedopuszczalne!!!! --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Dobra to kup wcześniej węgiel, karkówki jedna paczkę i kiełbaski, chleb,mały ketchup, musztarde, 4x0,5 cytryny lubelskiej(chyba ze będzie mustafa się ogarnie), 8 browarów, kawior, szampana i parę dziewek ze wsi zgarnij --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Węgiel to kup po drodze gdzieś na stacji bo jak ja bede wyglądał ? Jakbym jechał gdzieś w Bieszczady...