saqem Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wie ktoś może od czego są te dwa krótkie wężyki w silniku AEB, nie miałem dolnej części obudowy filtra powietrza, może to coś od niego szło w to miejsce. Jeden wężyk od góry a tutaj drugi od dołu, oba są w tej gumowej rurze od powietrza. tu zdjęcie z daleka. Bardzo bym był wdzięczny jeżeli ktoś by powiedział od czego one są, ew.pokazał na zdjęciu gdzie idą Pozdrawiam
Maniusiek28 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 wow nizła rzeźba tam u ciebie , wiekszość na klej itp: 1.wężyk z pierwszego foto powienien biec od gumowego tipa(tej rury) do małej metalowej rurki przymocowanej przy puszcze filtra powietrza (na dole jest ta rurka) 2.w miejscu które pokazałeś na drugiej fotce powinien znajdowac się zawór N75 3.trzecia fotka chyba pokazuje to samo miejsce co druga mam nadzieje że co nieco pomogłem , mam nieco inne 1.8T bo w B6 ale zasada jest chyba taka sama
szogun0 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Czyli jest to od układu pochłaniania par paliwa.
Rekomendowane odpowiedzi