adadur Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Może ktoś mi powiedziec jak się to robi ... materiał jest tylko naciągnięty, czy jakoś mocowany. Wszelkie podpowiedzi łacznie gdzie kupić odpowiedni materiał mile widziane.
schiller Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja oprocz klejenia jeszcze malutkimi gwozdziami poprzybijalem. kupowalem w sklepie od car hi-fi i placilem chyba 28 zl z bierzacy m^2
adadur Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2007 klejenia ... tzn posmarowałeś obudowe i przyklejałeś - jakim klejem? no i klej nie przesiąkł przez materiał?
schiller Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 tak, posmarowalem lekko skrzynie klejem... hmm to byl o ile pamietam klej do paneli podlogowych. nic nie przecieklo, ani nie pofarbowalo. pozniej naciagnalem material i zeby pozostal naciagniety poprzybijalem go. i wyglada wszystko cacy
RafQ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Polecam klej motip spray do tapicerek, ma szybki czas reakcji i nietwardnieje jak inne kleje
adadur Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ludzie gdzie takie klej można dostać? Pomóźcie coś też z tym matarialem, gdzie go można kupić, albo jak szukać może jakas nazwa?
RafQ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja klej kupiłem w OBI, ale trafia sie też w sklepach z lakierami w spray'u. Materiał praktycznie w każdym średnio wyposażonym sklepie Car Audio. Powodzenia!
schiller Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 jesli chodzi ci o klej ten co ja mowilem ta OBI, Castorama etc. a jesli o ten co kolega mowil to nie wiem. a co do materialu to tak jak mowilem. skocz do jakiegos sklepu co prowadzi car hi-fi. napewno bede mieli. tylko musisz najpierw pomierzyc skrzynie i mniej wiecej obliczyc ile potrzebujesz.
krycha1 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Panowie dostępne są także materiały samoprzylepne, których używam osobiście. Cena to ok 40zł za arkusz 70 x 120 cm. (wystarcza spokojnie na obudowę niewielkiego subwofera). Można też kupić go z rolki na metry. Dostępny w salonach Car Audio no i ostatnio widziałem nawet w Norauto.
adadur Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wielkie dzieki za dotychczasowe odp. Wczoraj odwiedziłem Komfort ale tam są wykładziny grube i sztywne. Może ktoś ma namiar na coś takiego w necie bo u mnie nie ma zbytnio specjalistycznych sklepików.
schiller Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie no co ty, w komforcie takiego czegos nie znajdziesz. ale tu masz cos ciekawego: http://www.ares-elektro.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=90
adadur Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2007 No teraz to inna bajka - trzeba było odrazu że szukac pod hałsem "maretiał obiciowy" Zaciekawił mnie ten: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=207209697 powlekany
Rekomendowane odpowiedzi