Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Pokrętło i cztery guziczki Co to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

C12349834_9.jpg

Jestem przed zakupem a4 b6 Quatro

Oglądałem jedną taką i miała w wyposażeniu To coś koło lewarka biegów Pokrętełko i cztery guziczki Myślałem że to do obsługi navi Ale nie.

Dodatkowo pod tym było gniazdo RJ-11 Albo coś w tym rodzaju jakby tel. Stacjonarny??

Czy wie ktoś co to i po co. Kolega użytkował rok Swoje a4 i nie wiedział po co mu to.

PS

Jak by ktoś sprzedawał ładne b6 Quatro 1,9 To Proszę o info

GreG

Opublikowano

Mała nawigacja w zegarach :hi: te sterowniki wychodziły w mniej lub bardziej wypasionych wersjach, stad mozliwe inne gniazda.

Opublikowano

to musibyc nawigacja w FIS`ie :gwizdanie:

Opublikowano

Mała navi pomiedzy zegarami, czytaj na FIS-ie lub gdzieś sie juz z tym spotkałem na forum ze jak są 3 przyciski to (2 małe 1 duży) to jest to do obsługo webasto ale co do tego to nie jestem pewien bo w tamtym wątku też nikt nie był pewien :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Najlepsza jest ta klapka pod guziczkami

Jeśli ktoś coś takiego ma niech da znać

A co do navi to ja widzialem to w wersji z dużą navi i to nie chulało z nią

Zobaczcie tu to z dużą navi miało faktycznie mniej niż 4 guziczki i to ta wersja miała te gniazdo pod klapką

100_1674.JPG

Opublikowano

Na zdjeciu wyglada dokladnie tak samo jak u mnie. To panel do obslugi malej nawi. Jesli masz nawi w konsoli to ten sterownik nie wspolpracuje z duza nawi. O jakiej klapce piszesz? Mozesz zaprezentowac na zdjeciu?

Opublikowano
  • Autor

Na zdjeciu wyglada dokladnie tak samo jak u mnie. To panel do obslugi malej nawi. Jesli masz nawi w konsoli to ten sterownik nie wspolpracuje z duza nawi. O jakiej klapce piszesz? Mozesz zaprezentowac na zdjeciu?

W wersji z dwoma guziczkami Klapka Ta na czerwono po naciśnięciu otwierała się i w środku było małe gniazdo typu RJ-11 W wersji 4przyciski nie wiem jak jest

a4.JPG

Opublikowano

Ta klapka to zapalniczka :cool1:

Opublikowano

to zapalniczka kolego :wink4:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 15:27_________________________________________________

Na zdjeciu wyglada dokladnie tak samo jak u mnie. To panel do obslugi malej nawi. Jesli masz nawi w konsoli to ten sterownik nie wspolpracuje z duza nawi.

skoro nie współpracuje to po co tam jest?? :mysli:
Opublikowano

to zapalniczka kolego :wink4:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 15:27_________________________________________________

Na zdjeciu wyglada dokladnie tak samo jak u mnie. To panel do obslugi malej nawi. Jesli masz nawi w konsoli to ten sterownik nie wspolpracuje z duza nawi.

skoro nie współpracuje to po co tam jest?? :mysli:

Bo kiedys byla tylko mala nawi, a potem ktos zalozyl duza :hi: Albo wrzucil sterownik bo cos innego dokladal (webasto, telematic, etc.)

Opublikowano

navi swoja droga.... wydaje mi sie ze to jest tez pokretlo co obsluguje tez Webasto :przebiegly: :gwizdanie: i moze tez ogslugiwac czujniki cisnienia opon :)

Bart-S akurat robi takie cos u siebie :tongue4:

Opublikowano

dokladnie tak, menu do obslugi webasto (ogrzewanie postojowe programowalne) -okragle pokretlo + guzik menu; pod pelny FIS jest okragle pokretlo + 4 guziki - obsluga Minia Navi na wyswietlaczu FIS, mala klapka ukrywa zapalniczke/gniazdo samochodowe

Opublikowano

Są dwie możliwości pierwsza z 4 przyciskami to mała navi druga to dwa przyciski rozbudowany komputer pokładowy .