sokram Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czesc, Juz wczesniej zamiescilem moje logi dynamiczne. Dzis zrobilem kolejny raz logi dynamiczne oraz statyczne. Kilka dni temu fizycznie przeczyscilem przeplywke(mam boscha) odkurzaczem z syfu na sitkach. Ponizej przedstawiam logi statyczne: A) Grupy Basic settings: Grupy normalne: C) Logi dynamiczne...wg mnie wyszly gorzej niz ostatnio... Jak sadzicie w jakiej kondycji jest moj silnik i jakie problemy wystepuja w pracy jednostki napedowej. Dziekuje z góry za wszelkie spostrzezenia. Sokram
spanky Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 pedal nie byl w podlodze , logi na smietnik ... p.s niskie obroty biegu jalowego ...
sokram Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Logi dynamiczne moge byc kiepskie, zrobie kolejne, choc boje sie ze znow mi sie wlaczy kick-down... Co to oznacza dla silnika za niskie obroty biegu jałowego?Mam je zwiekszyc? Sokram
spanky Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 dopiero teraz napisales ze to automat ... 819 rpm to prawidlowa wartosc dla tej skrzyni ...
Rekomendowane odpowiedzi