Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wieści motoryzacyjne z kraju i ze świata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To stało się 25 km odemnie ale chłopak sam sobie był winien poco było uciekać przed policją a teraz wszyscy że to policja niepotrzebnie strzelała. Kolega Inn jak się niemyle jest z kraśnika to pewnie wie coś więcej.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8421950,wiadomosc.html

Opublikowano

Radek321, ale za uciekanie policji w naszym kraju chyba nie grozi kara smierci :?: :evil:

Opublikowano

Murzynku z tego co słyszałem i czytałem to byłą obława na rabusi bankowych uciekajacych na motorze + koleś podobno chciał rozjechać policjanta

a jak był niewinny to powinieni sie zatrzymać i już, jaki problem :?:

ludzie sami sobie komplikują życie, na własne życzenie :mad:

Opublikowano
  • Autor
To stało się 25 km odemnie ale chłopak sam sobie był winien poco było uciekać przed policją

A kto na scigaczu czy innym motorze sie zatrzymuje na wezwanie policji ?? :roll: :wink:

Opublikowano

Może i nikt się nezatrzymuje ale jak słyszał starzały ostrzegawcze to powinien się zatrzymać :twisted:

Opublikowano

Koleś nie miał prawka ponoć, widocznie dlatego spier..... A pewnie żadnych strzałów ostrzegawczych nie było tylko gliniarz spanikował i zaczął strzelać...

Opublikowano
  • Autor

:arrow: http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=775117 - Chlopak z sasiedniej wioski a raczej miasteczka :mrgreen: , a policja (czyt. tajniacy) ci sami co mnie zlapali .... kamerka, i jechanie za "wybranym" autem .... :evil:

Opublikowano

T-żółw, ja mowie z tej perspektywy ze mialem kiedys 16 lat i jezdzilem na moturze (teraz zreszta tez na crossie) i prawka nie mam...kiedys sie tlumaczylem ze w ksiazeczce wojskowej mam wbite A i myslalem ze moge jezdzic motorem (mieli taki lachen ze mnie zostawiali w spokoju), ale nie raz uciekalem przed policja :oops: (mlody i glupi bylem), ale nikt do mnie nie strzelal

Opublikowano

no ale w tym przypadku chodziło o napad na bank i złodziei na moturze, ale i to nie do końca usprawiedliwia Policji bo mają środki zeby w takich przypadkch zadziałać

Opublikowano

Przejmujecie się. Chłopak był po prostu o złym czasie w złym miejscu...