dejf Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam, Potrzebuje skontaktowac sie z uzytkownikiem o nicku jarucki, gdyz pilnie potrzebuje od niego przejsciowki do kolektora AWX. Kolega niestety nie odpowiada na pw ani mail. Jezeli mialby ktos kontakt do niego, prosze o kontakt do mnie Dzieki Pozdrawiam
Maniusiek28 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 na allegro tez El-TEC(nick "Lutek") sprzedaje takie przejejściówki sprzedaje po 150zł trochę drogo ale jesli to pilne....
dejf Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dzieki! Jarucki nie ma na razie tych przejsciowek. Dodzwonilem sie do niego. Znalazlem za to takie po 130zł/szt. u tego pana: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1105831
Michał Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ten Pan to baq_didila z naszego forum :gwizdanie:
dejf Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wiem wiem ale cos nie chce duzych rabatow dawac Temat do usuniecia. Dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi