kaniewiak Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam!!! Może ktoś ma sposób jak naprawić schowek podłokietnika a konkretnie czy jest tam jeszcze jakaś sprężynka??? Bo u mnie było już pęknięte i mam tylko zaczep - sam skleiłem ... Jeżeli ktoś ma jakiś schemat żeby zobaczyć. Dzięki Wielkie
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 mozna ta czesc kupic w ASO lub uzyc kilku patentow np. na magnesik, na rzep itp. o nich pisalo sie na forum
bartezzx Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 czy ktoś podałby linka do tego tematu gdzie ktoś pokazywał sposób za pomocą zatrzasku rolkowego? Bo kiedyś widziałem ten temat a teraz ponad godzine szukam tego tematu i nie mogę znaleźć :/
steve69 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 czy ktoś podałby linka do tego tematu gdzie ktoś pokazywał sposób za pomocą zatrzasku rolkowego? Bo kiedyś widziałem ten temat a teraz ponad godzine szukam tego tematu i nie mogę znaleźć :/ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2950.msg1753110#msg1753110 -- Pozdrawiam. Sławek
bartezzx Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 dzięki wielkie steve69, bo już myślałe, czy ten temat przypadkiem nie został wywalony skoro tyle czasu poświęciłem na szukanie go a się nie udało
Rekomendowane odpowiedzi