Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Obudowy lusterek z oświetleniem przestrzeni wokół samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko chyba to jest z amerykana i ładna cena za to :shocked:

Opublikowano

Myślisz, że na rynku Europejskim tego nie było? Wygląda ciekawie ale z tą ceną to przesadzili! :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Moze sie myle ale mysle ze w a4 b6/b7 czegos takiego w ogole nie bylo,bo do oswietlenia przestrzeni obok samochodu sa przeciez lampki w drzwiach,ktore wchodza w sklad pakietu oswietlenie.

A cena to napewno pomylka albo sprzedajacy jest pomylony :decayed:

Opublikowano

W A6 juz takie cos stosowali i to nawet w zwykłych wersjach, kwestia konfiguracji w salonie.

Koleś chyba o jedną 9-tkę sie pomylił w cenie :decayed: za 99zł kupiłbym z miejsca :kox:

Opublikowano
  • Autor

W A6 juz takie cos stosowali i to nawet w zwykłych wersjach, kwestia konfiguracji w salonie.

Koleś chyba o jedną 9-tkę sie pomylił w cenie :decayed: za 99zł kupiłbym z miejsca :kox:

w ktorym A6 bo zaczeto je produkowac dosc dawno

Opublikowano

w ktorym A6 bo zaczeto je produkowac dosc dawno

A on to włożył w obudowy z 2006 roku... sprytne! :good: Szczerze powiem, że pierwszy raz się z tym spotykam.
Opublikowano

A6 C6 :wink4: ja to widziałem w wersji z silnikiem 3.0 TDI i zewnętrznym pakietem s-line. Zapalały sie z halogenami przy otwieraniu auta pilotem

Opublikowano

Coming/leaving home... :wink4: No fajny patent ale z tą ceną to coś mu się pokręciło! Można by poszukać tego gdzieś... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Jak jestem na forum to pierwszy raz dzis widze cos takiego i sie dowiaduje ze to bylo dostepne w opcji w audi a4

Opublikowano
:wallbash: :wallbash: skad ta cena :kwasny:
Opublikowano

Podejrzewam, że mimo wszystko to pomyłka! :mysli:
Opublikowano
  • Autor

Podejrzewam, że mimo wszystko to pomyłka! :mysli:

ludzie no trudno zeby ktos tyle chcial kasy za lusterka od samochodu :polew: nawet gdyby byly od F1 to bym nie dal ani polowy ceny.No chyba ze by to byly lusterka od promu kosmicznego-wtedy mozna by rozwazyc ta kosmiczną cene :wink4:

Opublikowano

ja ta aukcje widzialem z rok lub wiecej temu :cool1: inna fotka byla , mozliwe ze ktos dolozyl diody :blink:

wogole cena :sick3::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

ja ta aukcje widzialem z rok lub wiecej temu :cool1: inna fotka byla , mozliwe ze ktos dolozyl diody :blink:

wogole cena :sick3::thumbdown:

jesli dolozyl diody to zrobil to nie byle jak bo na zdjeciu wyglada calosc b.profesjonalnie

Opublikowano

poprostu wycial otwor znalazl gdzies oprawke takiego ksztaltu wcisnal i bardzo ladnie wyszlo . Podlaczyl przewody zasilajace pod drzwi i wszystko swieci. HiRide wyrezaj cos takiego :wink4:

Opublikowano

Ciekawy bajer jak w fordzie Mondeo :)

Opublikowano
  • Autor

poprostu wycial otwor znalazl gdzies oprawke takiego ksztaltu wcisnal i bardzo ladnie wyszlo . Podlaczyl przewody zasilajace pod drzwi i wszystko swieci. HiRide wyrezaj cos takiego :wink4:

nie powiem,kusi mnie cos takiego bardzo ale nie mam pomyslu co moze robic za oprawke :mysli:

Pozatym poki co zaczynam kompletowac rzeczy do przerobki pozycji i stopu na led,w ori tylnych lampach.Jak to zrobie,pomysle nad lusterkami.

Opublikowano

Jak jestem na forum to pierwszy raz dzis widze cos takiego i sie dowiaduje ze to bylo dostepne w opcji w audi a4

nie w audi A4 a A6 C6 czyli już w limuzynie :)

Coming/leaving home... :wink4:

dokładnie brakowało mi tego słowa/nazwy :decayed:

HiRide rezaj to sam a my ocenimy :naughty: moze podeszły by takie oprawki jak sa w oświetleniu tylnej tablicy tylko ze mniejsze i z ledami takie jak domjenick sobie załozył i podłączyć je pod światło w podsufitce :mysli:

Opublikowano

Coming/leaving home... :wink4:

dokładnie brakowało mi tego słowa/nazwy :decayed:

Spoko! :wink4:

HiRide rezaj to sam a my ocenimy :naughty: moze podeszły by takie oprawki jak sa w oświetleniu tylnej tablicy tylko ze mniejsze i z ledami takie jak domjenick sobie załozył i podłączyć je pod światło w podsufitce :mysli:

No! Wyrezaj i zrób fotostory. :wink4: :gwizdanie: