Johnny.B7 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nie znalazłem podobnego wątku wiec chyba śmiało mogę pisać. W mojej B7-ce skrzynię biegów okala czarny plastik (tam gdzie jest popielniczka) a i ona jest czarna. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wymiany tego plastiku na inny kolor. Dokładnie chodzi mi o srebrny, tak aby pasował do listew ozdobnych na desce rozdzielczej i czy w ogóle można dobrać identyczny kolor. Z góry byłbym wdzięczny za odpowiedź, a może ktoś zna również cenę tegoż plasticzku, która na pewno przez wzgląd na cztery pierścionki nie będzie mała
Pawlo 2004 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 O to chodzi?? http://moto.allegro.pl/item985485750_listwy_ozdobne_tapicerki_audi_a4_8e0_b7_s_line.html
Johnny.B7 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 o popatrz znalazles tylko jak z przełożeniem tego pod skrzynie chyba nie za duży problem nie?
Cuber Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 o popatrz znalazles tylko jak z przełożeniem tego pod skrzynie chyba nie za duży problem nie? użyj opcji szukaj a znajdziesz odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi