grzesiek88 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 znasz sie , dobrze że masz ten kalkulatorek pod ręką spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 znasz sie , dobrze że masz ten kalkulatorek pod ręką spadaj do usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 nie fochaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dzieki za spota , o ile ja się znam na matematyce to jest 4 no i widzisz nawet Twój kalkulatorek nie pomógł bo było nas trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 bo to karkurator z lidl-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 bo to karkurator z lidl-a ej tylko nie z LIDLA , chłopaki właśnie zmieniłęm fele na 15" i podniosłem gwint, ale padaka , aż sie nie chce na auto patzreć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 bo to karkurator z lidl-a ej tylko nie z LIDLA , chłopaki właśnie zmieniłęm fele na 15" i podniosłem gwint, ale padaka , aż sie nie chce na auto patzreć No widzisz, zastanawiasz się nad zmianą to teraz masz powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 sam nie wiem co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ja też smigam na 15' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Kurde, ja na 15 jeżdżę cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Kurde, ja na 15 jeżdżę cały czas , ja na następną zimę, 16" albo 17" wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 odrazu 19' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 odrazu 19' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 co tam?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 a no nic , jutro z rana na kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 a ja mat szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 a ja mat szukam a co z Krychą?, miałeś mieć od niego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ani krycha ani nosb nie maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ani krycha ani nosb nie maja no to lipa, musisz szukać gdzieś indziej, jak bede coś wiedział to sie odezwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 http://allegro.pl/maty-grzewcze-audi-b7-2006-pasuja-do-innych-aut-i1301431172.html znalazłem takowe tylko czy będą pasić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi