slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 wysłałem PW, do paru typków, może nas bedzie więcej Pany ja jestem do srody w warszawie, moze w czwartek bysmy sie spikneli? siemian chyba do mnie przyjezdza to bysmy razem wpadli Ja w czwartek nie dam rady
Horas91 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 właściwie, to ja też pomyślałem o czwartku oglądnęlibyśmy przy okazji furę Dawida Chyba, że spocimy się i jutro i w czwartek, ja jutro mogę być dopiero o 19 No to spocimy się jutro...
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 właściwie, to ja też pomyślałem o czwartku oglądnęlibyśmy przy okazji furę Dawida Chyba, że spocimy się i jutro i w czwartek, ja jutro mogę być dopiero o 19 No to spocimy się jutro... ja w czwartek nie dam rady, ale spota można zrobić , jutro jestem na 100% po 19 , a jak bedziecie się ustawiać na czwartek, to wam wrzucę w pierwszego posta [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:57_________________________________________________ No nic, to nastepnym razem No może w następny czwartek, chętnie oglądne ten nabytek
grzesiek88 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czwartek jak najbardziej ten i następny
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 nie dam rady , chyba mam zaplanowany wyjazd, chociaż muszę jeszcze z moja połówką pogadać
grzesiek88 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 nie dupcz tyle bo oślepniesz tak mi zawsze w robocie mówią
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 trzeba korzystać póki wolne ,
Destiny007 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ja nic nie deklaruje bo mam niunie u mechanika poszło sprzęgło jednokierunkowe alternatora i dlatego wyło mi wspomaganie wiec nie wiem czy sie Przemek wyrobi z tym przed 18
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 ja nic nie deklaruje bo mam niunie u mechanika poszło sprzęgło jednokierunkowe alternatora i dlatego wyło mi wspomaganie wiec nie wiem czy sie Przemek wyrobi z tym przed 18 robiłem to samo ostatnio w mamy Volvo, 350zł :gwizdanie:, tyle że tam nie wyło tak jak u Ciebie tylko tak jakby pasek obcierał
grzesiek88 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 nie musi przed 18 może być przed 19
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 ja bede o 19 , moze 5 po :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi