Grzesiekkbc Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Koledzy jak będziecie gadać między sobą to proszę poruszcie temat garażu blaszanego może ktoś ma na sprzedaż mój nr gg: 2911202
dawidoks Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Pany w końcu co z tą tylną kanapą? Z avanta poliftowego do sedana z 95 będzie pasować po delikatnym rezanku??
grzesiek88 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Pany w końcu co z tą tylną kanapą? Z avanta poliftowego do sedana z 95 będzie pasować po delikatnym rezanku?? Slepy ty powinieneś wiedzieć ja czegos takiego nie rezałem
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Pany w końcu co z tą tylną kanapą? Z avanta poliftowego do sedana z 95 będzie pasować po delikatnym rezanku?? mogę wpasć na spota poliftowym avantem to sobie przymierzysz , on ma tam wrzuconą kanapę i oparcie z przedlifta, tylko nie wiem czy sedana czy kombi
dawidoks Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No właśnie potrzebuję poliftową kanapę a nie przedliftową. Jak nie będzie pasować to spróbuję wyciągnąć same przednie foteliki od typa. Ale wolałbym całe bo jednak inny kolor jest.
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 No właśnie potrzebuję poliftową kanapę a nie przedliftową. Jak nie będzie pasować to spróbuję wyciągnąć same przednie foteliki od typa. Ale wolałbym całe bo jednak inny kolor jest. No właśnie potrzebuję poliftową kanapę a nie przedliftową. Jak nie będzie pasować to spróbuję wyciągnąć same przednie foteliki od typa. Ale wolałbym całe bo jednak inny kolor jest. no ale jak do polifta weszła, przedlidtowa, to na odwrót też powinno spasić
grzesiek88 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 w sedamie jest na bank inne mocowanie ale to lekka rzeźba
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 to co panowie spocik w czwartek? uprzedzam że się mogę trochę spóźnić bo do 18 robię teraz :gwizdanie:
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 szlrnstwo trzeba odrobić te dwa miesiąca laby , ale co najlepsze konczę w końcu swoją wiązke do grzanych foteli, :decayed:po drodze zrobiłem trzy innym osobą, swoją udało mi się skompletować na ori partsach :D
grzesiek88 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja myśle się od jutra za to brac wyrobie się w dwa dni?
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 ja myśle się od jutra za to brac wyrobie się w dwa dni? za co? za fotele?
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 nom mówisz o wieczornym modzeniu?, myślę że spokojnie się wyrobisz , ty masz w tych swoich fotelach coś z elektryką jeszcze? lędzwie albo cóś?
grzesiek88 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja prócz lendzwi mam pełna elektryke i i calodniowe modzenmie
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 ja prócz lendzwi mam pełna elektryke i i calodniowe modzenmie ustawiane masz elektrycznie , jak cały dzień masz na to, to spokojnie w jeden dzień to ogarniesz
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/okazja-keskin-kt-7-chrom-5x112-opony-po-6-5mm-i1440848354.html co sadzicie o tym wzorze felg srodek bym przemalował na czarno a rant zostawił w polerce
Destiny007 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/okazja-keskin-kt-7-chrom-5x112-opony-po-6-5mm-i1440848354.html co sadzicie o tym wzorze felg srodek bym przemalował na czarno a rant zostawił w polerce mi osobiście nie pasi za bardzo kozackie
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 jakoś tak średnio mi się widzą, może przez ten chrom , odezwij się do kogoś z wątku o Vt, niech Ci machną te kółka na aucie i w takim malowaniu jak planujesz
Destiny007 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183976.0 hihiihi wyprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi