dawidoks Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Też będę niunią, o ile wyzdrowieje do czwartku.
maciejas002 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie Że tak podpytam, szukam auta do ślubu macie może z okolic Brzeska namiary na coś fajnego? Jakieś www zdjęcia ? dzięki z góry jakby co PW
Destiny007 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 To i ja się dotoczę z tej wsi Tarnów co obok Brzeska się znajduję na spota
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Slepy, lampki dalej zarezerwowane? niestety, tak i to juz przez trzy osoby, nie wiedziałem zę bedą miały takie branie , Widzę że groooby spocik sie zapowiada [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:19_________________________________________________Wrzucony nowy termin, zapraszam
ryba85 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 u nas sie troszke namieszało.moze byc ze nie da rady nikt jechac. srodek tygodnia to zawsze komus cos wypadnie.
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 u nas sie troszke namieszało.moze byc ze nie da rady nikt jechac. srodek tygodnia to zawsze komus cos wypadnie. wiadoma sprawa, ale jak się uda to wpadajcie
ryba85 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 22:08_________________________________________________ja chciałem jechac bo pasowało mi zobaczyc jak wygladaja te twoja lampy.ale jak by sie nie udało to podjade do ciebie w niedziele.moze byc?jak beda ładne to bede szukal takich samych. :gwizdanie:
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 22:08_________________________________________________ja chciałem jechac bo pasowało mi zobaczyc jak wygladaja te twoja lampy.ale jak by sie nie udało to podjade do ciebie w niedziele.moze byc?jak beda ładne to bede szukal takich samych. :gwizdanie: w Niedziele bede prawdopodobnie w Niedzicy, w sobotę bede chyba pzrelatywał przez sącz to jak coś to możemy się gdzieś umówić
ryba85 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 aha,no to moze byc.jak cos to pisz pw to gdzies poczekam.pewnie pojedziesz tez przez stary sacz to na rynku moge byc.
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 aha,no to moze byc.jak cos to pisz pw to gdzies poczekam.pewnie pojedziesz tez przez stary sacz to na rynku moge byc. odezwę się do Ciebie w tej sprawie jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi