Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nowe Swiatła(foto) Moja Audiczka wkońcu się doczekałem....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepiej do Solar'a napisz jak znajdzie i bedzie miał to sie podzieli :wink4:

Lepiej do niego nie pisz bo znając Solara to zedrze z Ciebie w uj kasy i jeszcze będzie Ci wypominał że masz dług u niego :decayed: i ogólnie to kawał uja jest ten cały Solar :decayed:

A tak na serio to jaja sobie robię, bo ten Solar to nawet spoko jest - tylko czasami mu coś odbija i dzwoni do człowieka w środku nocy i gada przez telefon parę godzin :gwizdanie: :naughty:

juześ tu przylazl? :confused4:

za kare bedziesz lutowal kabelki :decayed:

Opublikowano

musze sie poradzic to dzwonie a Ty nie rób :offtopic: bo zgłosze do moda i kropka dostaniesz :polew: :polew: :decayed:

:kox: dzwoń dzwoń kochanieńki :polew: co prawda do "wujka dobra rada" mi daleko :naughty: ale jak potrafię to doradzę :kox:

juześ tu przylazl? :confused4:

za kare bedziesz lutowal kabelki :decayed:

:embarrassed: kara? za co? :decayed:

A co do autka, bo się chyba jeszcze na jego temat nie wypowiadałem... to jak tych dwóch wyżej weźmie je w obroty :naughty: Czyli jak pojedziesz chociaż raz do "Solar monster garage", to będziesz tam wracać częściej i to autko zmieni się nie do poznania :kox: I będzie jak trza :good:

Opublikowano
  • Autor

jeśli ktoś ma naklejkę to niech pisze wezmę chętnie :decayed: :decayed: :decayed:

a jeszcze jedno gdzie moge kupic taśmę do klejenia lusterek :mysli:

Opublikowano

na tasme chcesz kleić lusterka :mysli::no:

Opublikowano
  • Autor

na tasme chcesz kleić lusterka :mysli::no:

tak dwustronną przeznaczoną do lusterek wczoraj kupiłem (taka z gąbką silnie klejąca 1cm taśmy utrzymuje 1kg) :naughty: :naughty: :naughty: A Panowie może nie będę musiał zawracać wam głowy z lusterkami.

Wczoraj udało mi się położyć instalacje i podpiąć, zdemontowane wkłady lusterek (czekam na maty może dzisiaj otrzymam) :>

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 07:13_________________________________________________Niedawno skończyłem montować lusterka podgrzewane :naughty: i udało się działa jak trzeba :kox:

Pierwszy mod za mną :naughty:

Już mam sterowanie do centralnego... ale nie będę montował sam chyba zdam się na solar'a i mrogal'a (pomożecie???)

Niechcę czegoś s......ć :kwasny:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 20:24_________________________________________________Kiedy mielibyście czas :naughty:

Opublikowano

widzisz udało sie jakos podpiąc centralkę :decayed: naklejaj oznaczenia na klape :good: tylko nie zepsuj naklejki bo więcej juz nie mam :tongue4: no krata piwa dla mnie i mrogalika tak jak mówił ze masz przywieżc dla nas :kox:

Opublikowano

Kiedy mielibyście czas :naughty:

Oni zawsze mają czas... przynajmniej dla mnie :kox:

no krata piwa dla mnie i mrogalika tak jak mówił ze masz przywieżc dla nas :kox:

eee tam krata... :naughty: po jednym wypiją i już od rzeczy gadają :naughty: szczególnie Solariusz :naughty: Nie no biletów odpowiednia ilość musi być :good: no nie Solar? :decayed: Właśnie Solar jedź z butelkamy do sklepu bu miejsca w garażu zabraknie :decayed:

Opublikowano

butelky już zdane :decayed: 2 bilety mi jeszcze zostały :> ale zaraz je wykorzystam jak bede rezał przy aucie :kox:

Opublikowano
  • Autor

widzisz udało sie jakos podpiąc centralkę :decayed: naklejaj oznaczenia na klape :good: tylko nie zepsuj naklejki bo więcej juz nie mam :tongue4: no krata piwa dla mnie i mrogalika tak jak mówił ze masz przywieżc dla nas :kox:

Dzięki :naughty: naklejka już na swoim miejscu :naughty:

Gdzie znalazłeś lampkę do podświetlenia nóg :mysli: jak znajdę coś takiego to też bym wyrezał :polew:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nowego foto z wlepa nie widzę :cool1: wyrezałes juz podświetlanie nóg u siebie :gwizdanie: :wink4:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

nowego foto z wlepa nie widzę :cool1: wyrezałes juz podświetlanie nóg u siebie :gwizdanie: :wink4:

Niestety nieznalazłem jeszcze lampki :kwasny:[br]Dopisany: 28 Maj 2010, 09:08_________________________________________________Panowie doradźcie mi jakie światła kupić plus kierunki boczne :mysli:
Opublikowano

Ja zamontowałem u siebie DEPO A4/S4 dzielone jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolony...

tutaj masz linki poglądowe:

- lampy

http://allegro.pl/item1181393367_audi_a4_s4_reflektor_nowy_lewy_h7_h7_lewy.html#gallery

-kierunki

http://allegro.pl/item1183793629_kierunkowskaz_migacz_nowe_audi_a4_wzor_s4_rs4_w_wa.html#gallery

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kolego odrazu inne auto jak zamontowałeś lampiony :good: