theblack666 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 witam. miałem ostatnio zwarcie na diodach w alternatorze. mechanik mi wszystko ładnie zrobił i teraz alternator działa. mam tylko jedno pytanie. po zapaleniu auta (nie za każdym razem) nie gaśnie mi kontrolka ładowania(ten akumulatorek) dopiero jak dodam gazu to wtedy ta kontrolka gaśnie, jest to normalne czy coś nie tak? z góry dzięki za odpowiedź.
szogun0 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 No to nie do końca ci naprawił ten alternator. Coś ze wzbudzaniem możesz mieć nie tak.
bartekA4 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 u mnie w Vw tak sie działo po zapaleniu auta, powodem był luźny pasek.
kamil21 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 przez kilka sekund moze sie palic zauwazylem to u siebie kiedy auto dlugo stalo bez uzytku poprostu aku sie ładuje.
YATES Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Na jakim poziomie macie na liczniku wskazówkę ładowania akumlatora podczas normalnej jazdy ???
lukasssw Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Na jakim poziomie macie na liczniku wskazówkę ładowania akumlatora podczas normalnej jazdy ??? około 14V
Rekomendowane odpowiedzi