Grisza79 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Po roku jeżdzenia na serii zdecydowałem się wreszcie na chip, padło na Aligatora (DynoSoft). Soft powiedzmy "delikatny" Chciałem uzyskać około 270PS i 530Nm A efekt wyszedł taki:
spanky Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ile chciales tyle masz ... ladnie z glowa i bezpiecznie ....
mystic.pl Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A powiedz mi z czego wynikają tak duże straty PS na kołach ? masz coś nie teges z zawiechą ?
Grisza79 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A powiedz mi z czego wynikają tak duże straty PS na kołach ? masz coś nie teges z zawiechą ? Aż Mi się ciepło zrobiło jak to przeczytałem..... Porównywałem mój wykres z innymi na forum i wydawało mi się że wszystko OK. Po czym to wnioskujesz ?? ;( Ogólnie podczas jazdy przed i po programie nie zauważyłem jakichkolwiek problemów itp... Auto jeździe bez zarzutów. Jedynie jaką różnice w wykresach zauważyłem to ilość "lini wykresu" u mnie 6 inni 4. Jak ktoś może to prosze o wyjaśnienie.....
Grisza79 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dobrze wiedzieć. Znowu sie czegoś nauczyłem
Rekomendowane odpowiedzi