Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] A4 toLka, czarny BEBOK, S-LINE Interior! EIBACH -30mm, 321mm, 166,9 KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wątek trochę zapomniany :) autko już dawno nie modzone i w zasadzie nie przewiduję dalszych zmian. Na bieżąco tylko sprawy eksploatacyjne.

Jedyne co z nowości wpadło, to dystanse na tył…

http://img856.imageshack.us/img856/7533/dystans.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Niby nic a jednak :D

dokładnie, niby nic wielkiego ale różnica jest :kox:

:thumbup1:

Opublikowano

Mega Fura!! Widzę że masz nieziemski zapał do majstrowania przy Audi. Jesli mozna spytać to ile Cie juz wyszła? Pozdro

Opublikowano

Tolek -złota rączka ....większość sam w aucie ogarnia ...pozazdrościć zdolności :kox:

Opublikowano
Tolek -złota rączka ....większość sam w aucie ogarnia ...pozazdrościć zdolności :kox:
dokładnie... on podobno nawet sam płyn do spryskiwaczy dolewa... zdolniacha. Ja to bym się bał że wleje nie tam gdzie trzeba. Przecież od tego są mechanicy :polew:
Opublikowano
dokładnie... on podobno nawet sam płyn do spryskiwaczy dolewa... zdolniacha..........

Ty się nie zmienisz :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

Tego się po jakimś czasie nie liczy :) grunt, że sprawia do dnia dzisiejszego satysfakcję...

---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ----------

Siemian... nie tylko płyn do spryskiwaczy, ale wyobraź sobie, że nawet potrafię zatankować!!

Opublikowano

Siemian... nie tylko płyn do spryskiwaczy, ale wyobraź sobie, że nawet potrafię zatankować!!

nie dołuj gościa :wink:

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ----------

Tolek nie potrzebnie pisałeś o tym tankowaniu ......do tej pory siemian był święcie przekonany ,że tylko on na stacji tankował osobiście swoje autko , a wszyscy inni robili szerokie oczy jak to robił pracownik stacji za nich :grin::decayed:

Opublikowano
:polew::polew: fajny furak:naughty:
  • 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Witam,

Dawno się nie odzywałem, auto od dawna nie modzone, ale ostatnio przyszedł czas na odświeżenie stanu technicznego, tak więc:

Wymiana rozrządu

Wymiana wszystkich płynów eksploatacyjnych

Gruntowne umycie środka i z zewnątrz

Zatankowanie do pełna… i

Z czwartku na piątek ubiegłego tygodnia, tj. z 22 na 23.05 idąc chcąc wyjechać do pracy, zauważyłem, albo i nie zauważyłem mojego auta : (

Auto zostało skradzione w miejscowości Ruda Śląska.

Tak więc moja przygoda z „bebokiem” dobiegła końca.

Wątek proszę zamknąć zaraz po moim ostatnim poście, który przedstawi nowe auto. Myślę, że 2 do 3 tygodni.

Opublikowano

a żeby h*jowi łapy ujebało i nogi usłchły:kwasny: a pomyśleć że pare dni temu myślałem co tam ciekawego w aucie modzisz że cisza..teraz pewnie wypatrywać stołków w alcantarze i elektryce gdzies na allegro albo na giełdzie