Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] A4 toLka, czarny BEBOK, S-LINE Interior! EIBACH -30mm, 321mm, 166,9 KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno się tu nic nie działo, więc przedstawiam kolejny modzik.

Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad zakupem radyjka CB, ale jakoś zwlekałem z zakupem. Zmotywowało mnie w końcu 10 pkt. i 400 zł…

Lubię w samochodzie ład i porządek, więc chciałem jak najbardziej poukrywać wszelkie kable itp.

Na samochodzie nie chciałem też montować metrowych anten, więc zdecydowałem się na oto taki komplet:

f66443951b01ce8amed.jpg

Jak już wspomniałem, chciałem ład i porządek, więc radio powędrowało do schowka:

bcb4635da5e08e06med.jpg

Żeby pogadać, to trzeba podpiąć gruchę, dlatego przedłużyłem sobie kabelek i zrobiłem gniazdko po stronie kierowcy:

af3711de242e213amed.jpg

8ebcf835288409a4med.jpg

Ogólnie auto nie wygląda źle z tą antenką:

fc2c1a5c32a5c609med.jpg

6ce0a202551ec61bmed.jpg

Kolejny etap, to zabudowanie głośnika w podsufitce z osobnym potencjometrem do regulacji głośności schowanym w zapalniczce ;)

:hi:

pieknie zes to wykombinowal i wyrezal ;)

Opublikowano

Mam ta samą antenkę tylko radio inne i daje radę ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Delikatne odświeżenie „elektroniczne”

Choć zegary z czerwonym FISem były ok, to kolorowy FIS jest zdecydowanie bardziej OK :good:

69def9383e687c8cmed.jpg

I szyba z B7 z lusterkiem z czujnikiem i fotochromem z B7 oczywiście :cool1:

20b4f00ae1c842efmed.jpg

W drodze jeszcze MCE z obsługa kontroli żarówek oraz przełacznik, jak już kolorowy FIS to na wypasie :decayed:

Opublikowano

no nareszcie sie chwalisz :good:

mody kolejny raz pierwsza klasa

z licznikiem w chu roboty bo robiono na około :rolleyes::tongue4: ale warto :good:

miazga jest :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

super temat :):)

Opublikowano

piekna sztuka :) ile dałeś za komplet siedzeń?? :tongue4:

Opublikowano

Tolek jak wygląda cena za navi ? jeśli to tajemnica

Opublikowano

No widze że w końcu udało sie liczniki zaadoptować. :good: Zrobiliście sami czy byłeś u tego elektornika który mi też robił zegary?

Opublikowano
  • Autor

Nie potrafiłem się doczekać, żeby zegary siedziały już u mnie i byłem u tego gostka, powiem Ci, że byśmy się poradzili, tylko ECU silnika był zablokowany. Nie wiedziałem jak odblokować, ale już wiem <lol>

wszystko działa jak należy :good: przepisałem adaptacje z mojego (stany zbiornika paliwa, itp itd) i jest gitarka :cool1:

Opublikowano

No ale kolorowy FIS wygląda super,szkoda że te licznik do mojego auta nie pasowały. :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

No ale kolorowy FIS wygląda super,szkoda że te licznik do mojego auta nie pasowały. :wallbash:

Bo też skrzynię Ci się chciało wymieniać :gwizdanie:

teraz mam lifting we wnętrzu :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na spocie w zeszłym tygodniu obejrzana i można powiedzieć, że daję radę... :good:

Wnętrze zyskało na duży plus...navi robi robotę razem z kierą... :notworthy:

Co do modu zrobionego na hamowni... zaczęło mi się podobać (zaraziłem się :rolleyes: ) teraz czuć, że się jedzie... no i hamuje (P&P tarcz i zacisków :good:)

Powodzenia w dalszych planach... :wink4:

Opublikowano

ta antena dobrze wygląda

Opublikowano

Ladna sztuka, zycze bezawaryjnej jazdy

Opublikowano

Tolek a ile Ci to tak pali? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Z racji większych hebelków muszę zmienić koła, więc nowe buty na zimę:

Tak wiem, Fela strasznie oklepana

Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble

Tak wiem, większości się nie spodoba

ale zbliża się zima, zostałem bez felunku a ten będzie pasował i jest ORI w niezłym stanie więc na ten sezon zawita u mnie BIEDRONA :kox:

6b89db6d1b2c8fd3m.jpg

Opublikowano

fuuuujjjj...

pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru...

Opublikowano
  • Autor

fuuuujjjj...

pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru...

Jak mi znajdziesz ładne felgi w takim rozmiarze (tak, chce takie malutkie 16’) w przeciągu 15 min to może się rozmyślę… i nie chodzi tu o felgi w kwotach powyżej 1kzł…

Opublikowano

fuuuujjjj...

Jak mi znajdziesz ładne felgi w takim rozmiarze (tak, chce takie malutkie 16’) w przeciągu 15 min to może się rozmyślę… i nie chodzi tu o felgi w kwotach powyżej 1kzł…

tutaj jest sprzeczność... Nie ma ładnych felg 16 calowych... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

fuuuujjjj...

tutaj jest sprzeczność... Nie ma ładnych felg 16 calowych... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

ja znam jeszcze inną sprzeczność - "że ktoś jest ładny/przystojny i jest z bielska"

:decayed: