Jaster Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Ostatnio bylem zmuszony wymienic belke pod skrzynia biegow i poduszke. Zakupione czesci okazalo sie, ze pochodza z samochodu z silnikiem benzynowym. Belka niczym sie nie roznila natomiast poduszka owszem, niby mocowania w tym samym miejscu ale srodek ciut inny. W zwiazku z tym pam pytanie czy taka zmiana bedzie miala jakis wplyw na jazde? Czasami przy mocnym skrecie i dodaniu gazu slysze lekkie metaliczne stukniecie moze to wlasnie to (skrzynia lekko puka w karoserie?) Czy jest mi ktos w stanie na to odpowiedziec z gory dziekuje pozdrawiam jaster a4 01r 131ps
Gość zdeniu Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 oczywiście ze w dieslu jest inna poduszka ze wzgledu na zupełnie inna charakterystyke pracy
alvaro Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 nie pasuje nawet od AVF do AWX a gdzie jeszcze od benzyniaka ??
Jaster Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Opublikowano 2 Lipca 2007 to dalem plame i stad pewnie te stuki (((((((((( (ale wygladaja bardzo podobnie i madrale z serwisu powiedzieli ze tak moze byc )!!
adadur Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 No nie bardzo te poduszki można "podmieniać" inna waga silnika inny stopień drgań - jak ma być to dobrze to trzeba przeznaczoną poduszkę zapodać
golab24 Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Czy chodzi tu o prawa poduszke pod skrzynie? Ja wlasnie ja wymienialem i kupilem nowa z koncowka "J" bo i taka byla u mnie w benzynie wsadzona. Jednak po wyjeciu ja z opakowania na gumie pisze "H", pomyslalem ze zamiennik skoro wsadzili do opakowania od "J" ale po jej zalozeniu czuje jakby wieksze wibracje pod tylkiem. Czy taka poduszka w dislu i benzynie rozni sie oznaczeniem? [br]Dopisany: 08 Październik 2007, 16:48 _________________________________________________Sorry chodzilo mi o "M" zamiast "H", "H" to lewa poduszka. Czyli kupilem 8D0399151M zamiast 8D0399151J czy to ma znaczenie?
Rekomendowane odpowiedzi