maciejski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ma ktos moze zdjecie podwozia avf/awx, bo chce zlokalizowac katalizator? dzwonilem do jednego zakladu i ogolnie facet mi powiedzial, ze katalizator jest "gdzies przy silniku" (?) wtf? myslalem, ze jest dostepny z dolu od podwozia.
Pulpit Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 za turbo masz plecionke i za plecionka masz kata u mnie jest akurat w tej cześci gdzie przechodzi z poziomu silnika do podwozia i pewnie u Ciebie bedzie podobnie jak go wyciągać to najlepiej rozkrecić od turbo plecionke i od środkowego tłumika rure i normalnie do góry przez maske wyciągasz
Bieniek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Przez maske bedzie ciezko Odkrecasz od turbo plecionke.OD spodu w polowie samochodu na laczniku rure i wyciagasz wszystko od spodu.
maciejski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 bo dzwonilem do typow to jeden mi krzyknal za wstawienie rury 250zl :polew: a jeden stwierdzil, ze katalizatora sie nie wycina tylko w srodek rurke wstawia bo katalizator jest przy silniku, chyba se zamowie gotowca do zamontowania i sam to zrobie ;]
Bieniek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jedz tam gdzie Ci proponowalem. Żaglowa 2. Czas okolo 1.5h,koszt 150zl
Rekomendowane odpowiedzi