cayenne Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam, Chodzi mi o ulicę (ew.jak dojechać od Świdnicy) sklepu z częściami do Audi.Bardziej zależy mi na częściach typu lampy,grill itp.,gdyż zamierzam przejść na soczewki Valeo i chciałem coś takiego kupić. Znacie taki sklep?
cayenne Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Opublikowano 3 Lipca 2007 No chyba zrobię tak jak radzicie,bo dziś objeździłem Wrocław i nikt nie miał lamp żeby mi pokazać,tylko "moge zamówic,moge zamówić". Dziwne to troche. Brakuje mi takiego sklepu,w którym jest większość części tego typu do A4. Powinno być tak jak w markecie,chodze,oglądam i wybieram to,co mi pasuje.
Gość spedyt Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 nikt nie miał lamp żeby mi pokazać,tylko "moge zamówic,moge zamówić". Dziwne to troche. Brakuje mi takiego sklepu,w którym jest większość części tego typu do A4. Powinno być tak jak w markecie,chodze,oglądam i wybieram to,co mi pasuje. Tak to nie ma nigdzie w polsce a i u naszych sąsiadów z zachodu musiałem czekać na lampy na zamówienie
Rekomendowane odpowiedzi